BEOGRAD NA NOGAMA, KIŠA LIJE KAO IZ KABLA! Prestonica na udaru još jedne OLUJE - sastavili se nebo i zemlja!

Autor:

Vesti

07.08.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Beograd, kao jedan od delova grada, bio je posebno pogođen nevremenom.

BEOGRAD NA NOGAMA, KIŠA LIJE KAO IZ KABLA! Prestonica na udaru još jedne OLUJE - sastavili se nebo i zemlja!

Foto: Shutterstock

U poslepodnevnim satima, glavni grad Srbije, Beograd, suočio se s snažnim nevremenom koje je donelo obilne pljuskove i jak vetar, praćeno impresivnim munjama i crnim oblacima koji su prekrili nebo.

Nevreme je zahvatilo Beograd nešto posle 16 časova, ostavljajući za sobom dramatičan prizor i utisak razorne prirode. Munje su parale nebo, a obilni pljuskovi izazvali su lokalizovane poplave na pojedinim mestima.

Novi Beograd, kao jedan od delova grada, bio je posebno pogođen nevremenom.

Za građane Beograda, ovo snažno nevreme predstavljalo je izazov i opomenu o snazi prirode. Uz opasnost od poplava i drugih nepogoda koje mogu prouzrokovati, nevreme je takođe podsetilo na važnost preduzimanja preventivnih mera i brze reakcije u vanrednim situacijama.

Nadležne službe su brzo reagovale i izašle na teren kako bi odgovorile na moguće vanredne situacije. Građani su takođe pokazali solidarnost, pružajući pomoć i podršku onima koji su bili pogođeni nevremenom.

Dok se nevreme polako smiruje, Beograd ostaje u pripravnosti i pozornosti kako bi se adekvatno reagovalo na sve potencijalne posledice ovog meteorološkog događaja. Sigurnost i dobrobit građana ostaju prioritet i apeluje se na oprez i pažnju u narednim satima dok se situacija normalizuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading