SNIMCI SABLASNE KATAKLIZME U KRUŠEVCU! Bujični nanosi teku ulicama, meštani se hvataju za glavu: Ode kuća Milorade, SPAŠAVAJ SE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.08.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su snimali prizore na društvenim mrežama, prikazujući katastrofu koja je zadesila njihov grad.

SNIMCI SABLASNE KATAKLIZME U KRUŠEVCU! Bujični nanosi teku ulicama, meštani se hvataju za glavu: Ode kuća Milorade, SPAŠAVAJ SE! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Nevreme je zahvatilo Beograd i Kruševac, izazivajući obilne kiše i snažne pljuskove praćene grmljavinom.

U Kruševcu je došlo do velike količine kiše koja je poplavila mnoge ulice i stvorila ozbiljne probleme za stanovnike ovog grada.

Građani su snimali prizore na društvenim mrežama, prikazujući katastrofu koja je zadesila njihov grad. Saobraćaj je gotovo potpuno obustavljen, a voda je stvorila "reke" i "jezera" na putevima, što otežava prolazak vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ovakva nepredvidiva vremenska situacija može prouzrokovati značajnu štetu za infrastrukturu, imovinu i bezbednost stanovnika. Hitne službe, uključujući vatrogasce i ekipe za hitne intervencije, verovatno su angažovane kako bi pružile pomoć i minimizirale posledice poplava.

- Bože me sačuvaj! Ode kuća, Milorade! Potop kakav nismo doživeli! - bili su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Građanima se savetuje da ostanu oprezni i da izbegavaju kretanje kroz poplavljene delove grada kako bi se izbegle dodatne opasnosti. Nadležne službe će verovatno raditi na rešavanju problema uzrokovanih poplavama kako bi se normalizovala situacija što pre.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading