KRALJEVČANI SE ŽALE NA TORTURU KOMŠIJE: Nasred ulice stavio rampu i TO NIJE SVE: "Niko ne reaguje, svi se plaše!"

Autor:

Vesti

04.08.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspekcija je donela rešenje još početkom juna da se cela rampa sa stubovima i okolnim dodacima skloni, ali niko po tom rešenju nije postupio, kažu ogorčeni meštani

KRALJEVČANI SE ŽALE NA TORTURU KOMŠIJE: Nasred ulice stavio rampu i TO NIJE SVE: "Niko ne reaguje, svi se plaše!"

Foto: Privatna arhiva

Stanari kraljevačkog naselja Kovanluk mesecima biju bitki s komšijom koji je nasred ulice kojom svakodnevno prolaze stavio - rampu! I to nije sve! Okolo je dodao i žičanu ogradi kako bi prolaz onemogućio i pešacima!

- Dotični gospodin je ispred svog dvorišta postavio rampu koja pregrađuje javni put i time je skroz onemogućio prolaz motornim vozilima, ali i pešacima. Okolo rampe je postavio i žičanu ogradu da pešaci ne mogu da je obiđu. Ova tortura traje mesecima, čovek otvara rampu kad njemu odgovara i odmah je zatvara. Taj put razdvaja ulicu na dva dela, mnogo je rođaka na različitim stranama, ali i ljudi koji tu prolaze zbog posla, nabavke, koji zbog te rampe moraju ići okolo kilometrima, umesto samo 200, 300 metara normalnim putem - navode stanari Kovanlučke ulice.

Ovaj problem su, kako kažu, više puta prijavljivali nadležnim organima. Svaki dan je pozivana komunalna policija koja više i ne želi da izađe na teren.

-Prijavljeno je lično gradonačelniku Kraljeva Predragu Terziću, koji je taj dopis prosledio  Inspekciji za saobraćaj gradske uprave grada Kraljeva. Oni su doneli rešenje još početkom juna, u kojem se nalaže da se cela rampa sa stubovima i svim okolnim dodacima skloni, ali niko po tom rešenju nije postupio! Mejlove šaljemo svakodnevno, svi ignorišu i samo odgovore da je rešenje već doneto, a niko ništa ne preduzima - ne kriju ogorčenje meštani, ali ni strah od komšije:

-Ova tortura traje mnogo dugo, niko ne reaguje, niti planira, a od čoveka koji je rampu postavio se svi plaše, naoružan je i opasan. Niko nasilno ne sme da skloni rampu jer se plaši šta će taj čovek da uradi - kaže Kraljevčanin koji je i sam od straha zamolio za anonimnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading