JEDE STO NA SAT, ALI BUKVALNO! Sermed smazao 153 ćevapa bez pauze, uz sve priloge i kilo i po hleba! Oboren rekord u Novom Pazaru, a evo i ko je to uradio! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

02.08.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maktouf kaže da je spreman na mnoge izazove kako bi privukao pažnju i popularnost, pa je jednom otišao toliko daleko da je ceo svoj BMW premazivao nutelom. Ipak, on je najpoznatiji po svojim šaljivim objavama na TikToku gde često objavljuje videosnimke kako jede hranu u ogromnim količinama

JEDE STO NA SAT, ALI BUKVALNO! Sermed smazao 153 ćevapa bez pauze, uz sve priloge i kilo i po hleba! Oboren rekord u Novom Pazaru, a evo i ko je to uradio! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tiktok

Poznati bosanskohercegovački "TikToker" Sermed Maktouf iz Travnika smazao je čak 153 ćevapa za sat i po vremena u poznatom "fast fudu" u Novom Pazaru, čime je oborio rekord ovog grada u jedenju čuvene mesne "poslastice". Dosadašnji rekord bio je star punih 17 godina kada je neimenovani gurman pojeo čak 53 ćevapa.

Sermed Maktouf je nonšalantno ušetao u pazarsku ćevabdžinicu, što je dokumentovano i snimkom, a kada je pitao domaćina "koliko mu je neko najviše otresao ćevapa do sad" i čuo odgovor "53", ladno je zatražio da mu se donese 153.

 

 

Simpatični buca potom je zaseo za sto, sačekao da mu domaćin donese 153 ćevapa i krenuo da jede. Odbio j pribor, ali zato je sa slašću prigrlio još jedan i po hleb i tri kisela mleka i krenuo da obeduje.

Ono što bi trebalo naglasiti jeste da je Sermed 153 ćevapa pojeo za sat i po vremena, uz priloge naravno, bez pauze, kao i da nije dobio porciju od 153 ćevapčića zalogaja, već pun ajncer velikih ćevapa, sa kojima bi se prejela verovatno celokupna njegova familija da ju je poveo sa sobom!

Republika

Foto: Tiktok

Sermed Maktouf u Novom Pazaru

Bilo je očigledno da je Maktouf uživao u klopi iako je priznao da se "malo mučio sa poslednja tri", ali bilo je još očiglednije da najviše uživa u pažnji.

Maktouf je i ranije tvrdio da je spreman da uradi mnoge izazove kako bi privukao pažnju i popularnost, tako da je jednom otišao toliko daleko da je ceo svoj BMW premazivao nutelom. Ipak, Sermed je najpoznatiji po svojim šaljivim objavama na TikToku gde vrlo često objavljuje videosnimke kako jede hranu u ogromnim količinama, što se može videti i po "njegovoj liniji".

Pojeo 4.5 kilograma mesa

Vlasnik ćevabdžinice u kojoj je 153 ćevapa pojeo Sermed Maktouf kaže da je on za sat i po u sebe uneo čak 4,5 kilograma mesa. Tu nisu računati dodaci i hleb.

- U proseku se po porciji pojede od 10 do 15 ćevapa, a njegova porcija je bila deset puta veća. Tu je bilo oko 4,5 kilograma mesa - objasnio je Altan koji je ispoštovao dogovor, pa je za takav apetit gost ručak dobio džabe.

Ipak, on zbog svoje kilaže očigledno nema, i ne treba (!) da ima komplekse. U ranijim intervuima je isticao da se vodi motom da niko nije savršen, pa tako ni on. Jedna od njegovih misija na "TikToku" je, kako je naglašavao, da motiviše ljude i decu da nemaju komplekse i da prihvate sebe onakve kakvi jesu. 

Ima 33 godine i ranije je pričao da bi voleo da smrša jer mu težina smeta, ali mu ne narušava samopouzdanje. Međutim, ako uzmemo u obzir koliko je ćevapa pojeo u Novom Pazaru, čini se da se nešto mnogo i ne trudi da izgubi kilograme.

-Kad je reč o kilaži, to ne otkrivam, jer čuvam kad smršam da objavim početnu i krajnju kilažu - pričao je prošle godine.

- Kao dete sam imao komplekse zbog debljine, pa sam liniju doveo do savršenstva i od tada do sada nemam više komplekse, jer smatram da nema potrebe za tim i to govorim u svojim klipovima omladini da je bespotrebno - pričao je i dodao:

 

 

- Moja svrha na TikToku je da na komičan način i na šalama zasnovane na moj račun podignem drugim ljudima samopouzdanje. Takođe, imam i motivirajuće klipove o samoubistvima, gde često pričam o tome jer smatram da niko i ništa nije vredno da čovek digne ruku na sebe. Pomažem i drugim ljudima, iako smatram da se ne treba snimati kad se pomaže, ali u moru nemorala, bluda, i raznih loših stvari želim da propagiram dobre stvari i da podsetim druge da pomognu ukoliko mogu. Isto tako neretko pričam o poštovanju koje trebamo imati prema starijim ljudima i roditeljima, jer, nažalost,  mamu sam izgubio u tinejdžerskim danima, te želim da naglasim omladini da vole i poštuju svoje roditelje dok ih imaju.

Iako bi se posle nedavne avanture u Novom Pazaru moglo reći da su mu ćevapi omiljeno jelo, on je rekao da omiljene hrane nema, već samo onu koju ne voli.

- Moje omiljeno jelo!? Sve, osim salate.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading