POMOZITE JELENI DA NASTAVI SA LEČENJEM! Vremena je malo, a troškova previše!

Autor:

Vesti

22.07.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena boluje od multiple skleroze - PP forma bolesti. Dijagnoza G35 Multiplex sclerosis je postavljena 2014. godine, dok je forma bolesti definisana 2017. godine.

POMOZITE JELENI DA NASTAVI SA LEČENJEM! Vremena je malo, a troškova previše!

Foto: Budi Human

Prvi simptomi bolesti javili su se u vidu hipotermije, trnjenja u nogama i vrtoglavica, a do uspostavljanja dijagnoze. Jelena je više puta hospitalizovana u KCS i VMA. Lečena je kortikosteroidima i terapijom koja je dostupna u Srbiji ali na žalost, bolest je nakon uspostavljanja dijagnoze postala progresivna i vremenom dovodi do potpunog invaliditeta.

Istražujući načine da zaustavi progresiju bolesti Jelena je stupila u kontakt sa Nacionalnim medicinsko-hirurškim centrom Pirogov u Moskvi od kojih je dobila pozitav odgovor da su spremni da joj pomognu sa HSCT terapijom čija primena je pokazala veliki uspeh kod obolelih od ove bolesti. Ova terapija iziskuje velike troškove pa Jelena moli sve ljude dobre volje da joj pomognu svojim donacijama kako bi što pre nastavila sa lečenjem.

Sredstva su joj potrebna za HSCT terapiju, specijalističke preglede, laboratorijske analize, rehabilitaciju, kao i za putne troškove i smeštaj.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading