PITALI SMO GRAĐANE KAKO SE BORE PROTIV LUCIFERA Rusi umiru na ovih 39, Srbi ogladneli - poslušajte njihove odgovore (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski asfalt i danas je previše vreo. Ipak, to neke nije sprečilo da izađu na ulicu

PITALI SMO GRAĐANE KAKO SE BORE PROTIV LUCIFERA Rusi umiru na ovih 39, Srbi ogladneli - poslušajte njihove odgovore (VIDEO)

Foto: Republika TV

Toplotni talas Lucifer već dva dana hara Srbijom. U Čačku je jedan od termometara danas pokazao neverovatnih 46 stepeni, dok su reporteri "Republike" na beogradskim ulicama izmerili 39 stepeni! Građane smo pitali kako se bore protiv vrućine, pa poslušajte njihove odgovore:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan Vukovic

02.08.2023 17:09

Licno imam problem sa klimom jer mi smeta za nos i grlo. Ono sto ja radim, napravim blagi protok vazduha otvaranjem prozora, imam nekoliko vecih zelenih biljaka u stanu, solis mini ventilator, ne palim sporet preko dana i moram da priznam da je temperatura sasvim prihvatljiva. U krajnjoj liniji leto je i mora da bude toplo. Tako su se i moji roditelji davno rashladjivali i mislim da je prirodan nacin i najbolji nacin.