EVO KAKO MOŽEMO POMOĆI BEBI KOJU JE OTAC PRETUKAO NA ZVEZDARI: Majka i beba koje su pretučene na Zvezdari pronašle kuću, a sad im je potrebno OVO.

Autor:

Vesti

11.07.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena i beba koje su pretprele jezivo nasilje na Zvezdari pronašle kuću, a sada im je potrebna pomoć.

EVO KAKO MOŽEMO POMOĆI BEBI KOJU JE OTAC PRETUKAO NA ZVEZDARI: Majka i beba koje su pretučene na Zvezdari pronašle kuću, a sad im je potrebno OVO.

Foto: Instagram.com

Jezivo nasilje koje se dogodilo na Zvezdari pre mesec dana potreslo je celu Srbiju. Naime, nakon što je Vukašin M. krvnički pretukao petomesečnu bebu i silovao svoju nevenčanu suprugu D.S., koju je mesecima pre toga maltretirao, nasilniku je određen pritvor, a beba i nesrećna žena su do skoro bile bez krova nad glavom, boraveći kod rođaka.

Ipak, kako bi otvorili novo poglavlje u životu, bebi i majci potrebna je pomoć. Naime, njihovu staru porodičnu kuću, u kojoj niko godinama nije živeo, potrebno je renovirati kako bi se dovela u stanje da se u njoj može živeti.

Jelena Dinčić, nekadašnja novinarka koja je sa svojim suprugom i pevačem Milanom Dinčićem Dinčom obelodanila ceo slučaj i pomogla nesrećnoj ženi, objavila je na svom Instagram profilu apel da svi koji su u mogućnosti mogu da pomognu ukoliko to žele.

- Pozivam vas da pomognete ukoliko ste u mogućnosti. Mama i beba koje su žrtve porodičnog nasilja nemaju krov nad glavom. Da bismo im pomogli da započnu nov život, tražimo majstore i ljude dobre volje iz okoline Ražnja, treba da se renovira od temelja stan u kom niko nije živeo godinama. Svaka pomoć je dobrodošla, a za sve informacije mi pišite. Novčana sredstva se mogu uplatiti na sledeći žiro račun: ANDREJA STOJANOVIĆ: 105-0000002540329-41 - napisala je Jelena Dinčić na društvenoj mreži Instagram.

Za one koji žele da pomognu, treba naglasiti da je najznačajnija pomoć trenutno pronalazak majstora, kao i materijala potrebnih za renovinarnje kuće.

Podsetimo, dvadesetpetogodišnji Vukašin M. pretukao je početkom juna svoju petomesečnu bebu, jer je plakala, a potom je davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D.S. majku deteta.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading