BEOGRAĐANIN KUPIO POLOVNI DIKTAFON, A ONO ŠTO JE PRONAŠAO NA NJEMU KIDA DUŠU: Zbog ovih reči zavladala prava tuga

Autor:

Vesti

11.07.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronalazak polovnog diktafona doveo do dirljivog saznanja.

BEOGRAĐANIN KUPIO POLOVNI DIKTAFON, A ONO ŠTO JE PRONAŠAO NA NJEMU KIDA DUŠU: Zbog ovih reči zavladala prava tuga

Foto: shutterstock

Jedan Beograđanin je na Redditu podelio neobično iskustvo koje je nedavno našao. Kupio je polovni diktafon ne razmišljajući da bi na njemu moglo da bude bilo šta, te se iznenadio kad ga je pregledao. Na diktafonu je bila snimljena pesma jednog starijeg čoveka koja je rasplakala mnoge.

- Kupio sam diktafon u jednoj prodavnici u Batajnici. Diktafon je bio vraćen na servis i završio ponovo u prodaji. Snimio sam nekoliko poruka kako bih proverio zvuk. Međutim, tada sam otkrio da postoji još nekih desetak snimaka od prethodnog vlasnika. Po glasu, u pitanju je neki stariji čovek - napisao je, te dodao:

- Svi snimci su bili prilično kratki, osim jednog, koji je zapravo pesma. Ostali snimci su uglavnom brojevi telefona koje on diktira, što mi je bilo malo čudno. Zašto diktiraš broj telefona, a ne zapisuješ?

Ovu pesmu nisam ranije čuo i nisam uspeo da je nađem na internetu pa sam prilično siguran da ju je on sam smislio. Po tekstu pesme, može se zaključiti da je slep. Opisivao je svoju želju da opet progleda. Ne bih hteo da obrišem pesmu s obzirom na to da je prilično tužna i unikatna, ali ne znam šta bih s njom, napisao je Beograđanin i napisao reči snimljene pesme koje glase:

- Da pogledam gore u oblake pa da opet vidim kapi kiše. Kad bih mogao ponovo gledati, da pogledam sunce iza oblaka. Pa da vidim kako laste lete, da se rešim tame i mraka. Kad bih mogao ponovo videti, pa da bacim štap i naočare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading