Leto i Jazak voda – Vaša dobitna kombinacija!

Autor:

Vesti

05.07.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jazak vodu možete pronaći u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca

Leto i Jazak voda – Vaša dobitna kombinacija!

Foto: Foto Jazak voda

Leto je konačno stiglo, a temperature su idealne za beg u prirodu, izletište ili za uživanje u čarima morskog vazduha. Verni „pratilac“ tokom vrelih letnjih dana uvek treba da bude voda koja nam daje energiju i neophodna je za osveženje i hidrataciju organizma. 

Za predstojeće letnje avanture i ukus prirode u svakom gutljaju, tu je idealni saveznik u svim situacijama - Jazak voda, nastala u dubinama najstarijeg Nacionalnog parka, Fruške gore. 

Šta to Jazak vodu čini posebnom? Jedinstven geološki sastav krečnjačko-dolomitskih stena, kroz koji ova pitka voda neumorno krči put, bogat je kompleksom minerala, preko potrebnim za pravilno funkcionisanje ljudskog organizma. Protičući podzemnim krajolikom starim više miliona godina, Jazak voda skuplja dragocene sastojke iz zemljišta i postaje idealno osveženje i eliksir zdravlja.

Za svaku kap prirode

Ukoliko nemate često priliku da posećujete Frušku goru gde izvire, Jazak voda u različitim pakovanjima je pravi izbor za okrepljenje na visokim letnjim temperaturama. Odnedavno u Jazak porodicu došla je i nova Jazak voda u ambalaži 0,75 litara, koja ima i jedinstven čep na tržištu. Smart Sport čep prvi je takav čep na domaćem tržištu i garantuje da se voda neće prosuti, bez obzira na pokret i položaj flaše. Inovativna tehnologija ovog čepa omogućiće da svaka kap ovog fruškogorskog bisera ostane sačuvana. Bilo da je u rukama, rancu, torbi ili na zadnjem sedištu automobila, Jazak voda sa Smart Sport čepom garantovano neće kapnuti, niti oštetiti stvari. 

Jazak vitaminske bombe

Puna prirodnih vitamina i kristalno čista, Jazak voda sa voćnim ukusima predstavlja idealan izbor za osveženje za one koji vole da svoje slobodno vreme provode u prirodi. Sa prirodnim ukusima mandarine i limuna, zove i aloe vere i šumskog voća, Jazak voda donosi obilje vitamina. Koju god kombinaciju da odaberete – budite uvereni da je uvek dobitna!

Jazak vodu možete pronaći u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca, svim većim prodavnicama širom Srbije, kao i na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Kvalitet ove jedinstvene vode potvrđen je detaljnim analizama koje su rađene u više laboratorija u zemlji i inostranstvu, a proces proizvodnje je u potpunosti automatizovan, što dodatno doprinosi čistoći i kvalitetu vode. Uz to, Jazak voda je ponosni nosilac žiga „Čuvarkuća“ kojim se svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije.

Neka ovo leto bude u znaku bogatstva prirode -  u svakoj kapi fruškogorske vode Jazak!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading