SRBIJO, POMOZIMO DEVOJČICI DA IZLEČI SVOG TATU ZORANA! Svakog dana prodaje krofne da bi mu pomogla, sada moramo i MI (FOTO)

Autor:

Vesti

20.06.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ove hrabre devojčice objasnila je na Fejsbuku kako njena ćerkica ovo radi da bi preko leta makar nešto zaradila

SRBIJO, POMOZIMO DEVOJČICI DA IZLEČI SVOG TATU ZORANA! Svakog dana prodaje krofne da bi mu pomogla, sada moramo i MI (FOTO)

Foto: Printscreen

Tužna, ali priča sa puno borbe i nade o devojčici iz Veternika i njenom tati Zoranu, počela je da se deli po društvenim mrežama.

Ovoj devojčici nije teško da tako mala prodaje krofne, ne, ona to radi sa ponosom svakog popodneva od 17 do 19, dok se njeni drugari igraju u parkiću ili voze bicikle po gradu. Za to vreme, ona stoji ispred lokalne radnje sa svojim krofnama čija je cena 100 dinara.

Majka ove hrabre devojčice objasnila je na Fejsbuku kako njena ćerkica ovo radi da bi preko leta makar nešto zaradila, i time pomogla svome bolesnom tati Zoranu. Zorana, a uz to i celu porodicu, je pre nekoliko godina pogodila nesreća, on je izgubio vid usled ablacije retine.

Zbog toga čega mu je naša, pomoć cele Srbije, preko potrebna!

Tužna priča porodice Ninković

Zoran Ninković je rođen 22.12.1975. godine u Valjevu, a njegove muke su počele 2016. godine, kada je izgubio vid usled ablacije retine. U martu 2022. ponovo se javlja ablacija i dijagnostikovana je simpatička oftalmija i panuveitis, čime Zoran biva životno ugrožen.

Odlazi u kliniku na Zvezdari gde dobija sistemsku terapiju, hemoterapiju i imunosupresivne kapi. Nakon godinu dana pojava fibrina, zbog kojeg mu se magli vid, javlja se i izražena fotofobija.

Prati se stanje celog organizma zbog visokih doza hemoterapije...

Novčana sredstva su potrebna za dalju dijagnostiku, preglede, analize, nabavku lekova, lečenje u zemlji i inostranstvu kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo Ninkovićima

Kako bi pomogla ocu, ćerka je odlučila da svakog dana od 17 do 19 časova ispred radnje Matić u Veterniku prodaje krofne, objavljeno je na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading