SRBIN HEROJ SPASAO ŽIVOT RUMUNKI! Njen suprug nastradao u talasima na Lefkadi - sada je otkrio šta se sve desilo

Autor:

Vesti

18.06.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući su detalji očevidaca o tragediji koja se u subotu dogodila na popularnom grčkom letovalištu

SRBIN HEROJ SPASAO ŽIVOT RUMUNKI! Njen suprug nastradao u talasima na Lefkadi - sada je otkrio šta se sve desilo

Foto: pixabay.com

Srpski turista spasio je život jednoj osobi na plaži Katizma na grčkom ostrvu Lefkada, prenose lokalni mediji.

Zastrašujući su detalji očevidaca o tragediji koja se u subotu dogodila na popularnom grčkom letovalištu, a koja je rezultirala smrću rumunskog turiste, dok je njegova supruga jedva spasena. Bilo je mnogo onih koji su želeli da pomognu čoveku koji je pokušavao da se spase, ali na kraju nije uspeo.

U početku, prema rečima očevidaca, par, kao i mnogi drugi koji su bili na plaži, dok su talasi bili ogromni, pokušali da naprave selfi u vodi. Talasi su, međutim, odneli nesrećnog čoveka i njegovu ženu. Prema svedočenjima srpskog turiste koji je tamo bio sa porodicom i još se nije oporavio od šoka, bračni par je pravio selfi, a ženu su u tom trenutku odneli talasi.

- Odmah sam potrčao i pokušao da je uhvatim, uprkos tome što su moja žena i ćerka vrištale. U jednom trenutku smo oboje bili pod vodom i mislim da nas je talas izbacio na obalu. Onda su je neki ljudi uzeli iz mojih ruku i odvukli na pesak u bezbedno područje. Tada smo shvatili da nema njenog muža jer je žena počela da vrišti - kazao je on.

Nažalost, nesrećni čovek nije izdržao borbu sa talasima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading