EVO KO NEĆE MOĆI PREKO GRANICE: Obavezno proverite da li ste na ovom spisku!

Autor:

Vesti

16.06.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na aplikaciji Ministarstva pravde građani Srbije mogu da provere da li postoji razlog zbog kog ih neće pustiti preko granice.

EVO KO NEĆE MOĆI PREKO GRANICE: Obavezno proverite da li ste na ovom spisku!

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Počela je sezona odmora i letovanja, a ukoliko se spremate za put, postoji nekoliko ključnih stvari koje morate znati.

Oni građani Srbije koji imaju neizmirene obaveze neće moći da obnove svoju vozačku dozvolu, da registruju automobil i izvade registracionu nalepnicu, kao ni da izvade novu ili da obnove staru saobraćajnu dozvolu.

Na aplikaciji Ministarstva pravde građani Srbije mogu lako da provere da li se nalaze u Registru neplaćenih novčanih kazni, piše Espreso.

KAKO SE PRETRAŽUJE REGISTAR

Unosom imena i prezimena, uz matični broj, građani mogu da provere da li imaju neki neplaćeni prekršaj, a ukoliko ga imaju, dobiće i instrukcije za uplatu.

U Registru neplaćenih kazni za sada su umrežene Uprava saobraćajne policije, Uprava za trezor i Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja.

Proverite na vreme kako biste izbegli neprijatnosti. Takođe, kada krećete na put, obavezno proverite i datum isteka pasoša, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading