Ministar Gašić obišao rekonstruisani objekat MUP (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

08.06.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas rekonstruisani objekat MUP-a, SIV 2 u Novom Beogradu.

Ministar Gašić obišao rekonstruisani objekat MUP (FOTO)

Foto: MUP

Ministar Gašić je tom prilikom istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika kako bi se još efikasnije suočavali sa bezbednosnim izazovima i brinuli o sigurnosti svih građana Republike Srbije. 

On je objasnio da je renoviran parking, postavljene nove stražarske kućice, uređeno stepenište glavnog ulaza u zgradu, kao i prijavnica. 

- U toku su završni radovi na renoviranju prostorija u kojima su smešteni pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, a takođe je urađena i nova rasveta u celom objektu - rekao je ministar.

Ministar Gašić je naglasio da će zaposleni u SIV 2 dobiti i novu opremu kako bi još brže i efikasnije obavljali svakodnevne službene zadatke.

- Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a biće olakšan svakodnevni rad policije, a građani će biti zadovoljniji brzinom usluga koje im pruža MUP - istakao je ministar i naglasio da Ministarstvo unutrašnjih poslova teži modernizovanju policije kako bi pokazalo da brine o ljudima, njihovoj bezbednosti i imovini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading