ZAVRŠAVA SE ŠKOLSKA GODINA ZA UČENIKE "RIBNIKARA"? Doneta odluka o zaključivanju ocena!

Autor:

Vesti

29.05.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocene učenicima OŠ "Vladislav Ribnikar" će biti zaključene do petka, a po želji roditelja nakon toga biće održavane samo vannastavne aktivnosti.

ZAVRŠAVA SE ŠKOLSKA GODINA ZA UČENIKE "RIBNIKARA"? Doneta odluka o zaključivanju ocena!

Foto: S.T./D.KADIĆ

OŠ "Vladislav Ribnikar"

Na sastanku roditelja sa svim relevantnim institucijama doneta je odluka da za sve učenike osnovne škole Vladislav Ribnikar školska godina bude završena u petak 2. juna , potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako se saznaje, ocene će biti zaključene do petka, a po želji roditelja nakon toga biće održavane samo vannastavne aktivnosti.

Podsetimo, inicijalno je postojao predlog da deca koja ne mogu ili ne žele da idu na nastavu u prostorijama škole, mogu da koriste neke od institucija kulture gde bi mogli da se okupljaju ili pak zatraže pomoć.

Veliki broj roditelja je i javno istupio, smatrajući da se ne može tražiti od dece da se vrate na mesto gde je učenik sedmog razreda ubio osam đaka i čuvara, a deveto dete je preminulo od posledica ranjavanja u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading