KAKO JE LAZAR OD OTPORAŠA, PARADE PONOSA I LETOVANJA SA DEČKOM POSTAO PORODIČNI ČOVEK?! Pojavio se na protestu u subotu sa ženom i detetom da podeli predstavu, a OVO JE ŠOKIRALO (FOTO)

Autor:

Vesti

28.05.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što jeste začuđujuće je što se Lazar Pavlović na protestu u subotu pojavio sa ženom i detetom, a predstava koju su "odigrali" je dodatno šokirala građane.

KAKO JE LAZAR OD OTPORAŠA, PARADE PONOSA I LETOVANJA SA DEČKOM POSTAO PORODIČNI ČOVEK?! Pojavio se na protestu u subotu sa ženom i detetom da podeli predstavu, a OVO JE ŠOKIRALO (FOTO)

Foto: Instagram

Lazar Pavlović

Društvenim mrežama se širi fotografija Lazara Pavlovića, predsednika beogradske Gej strejt alijanse, koji se pojavio na protestu u subotu sa ženom i detetom. Mnogi se pitaju kako je to Lazar od otporaša i učesnika Parade ponosa odjednom postao porodični čovek.

Naime, Lazara prvi put upoznajemo kao podržavaoca pokreta Otpor koji je učestvovao u Petooktobarskoj revoluciji, te je poznat kao neko  ko propagira paradigmu da se vlast strogo ruši nasiljem. Stoga nije začuđujuće što se pojavio i na takozvanom protestu protiv nasilja.

Ono što jeste začuđujuće je što se Lazar Pavlović pojavio sa ženom i detetom. Još više čudi što na majicama imaju natpis "mama" i "tata".

Neki će se upitati zbog čega je baš to začuđujuće.

Upravo zbog toga što je Lazar do nedavno delio fotografije sa putovanja na kojem je bio sa dečkom i što je proklamovani podržavalac Gej parade. Poznato je i da je učesnik  iste svake godine.

Otud se logično postavlja pitanje, kako je Lazar Pavlović od Otpora i Gej parade i putovanja sa dečkom došao do porodičnog čoveka koji se bori za "nenasilnu budućnost dece". Stvar postaje jasnija, kad se vidi da su hrvatski mediji popmezno preneli ovu sliku sa protesta uz naslove da je to "najjača poruka Vučiću":

Republika

Foto: Printskrin/jutarnji.hr

 

Druženje sa NATO lobistima

Tu nije kraj Pavlovićevom političkom aktivizmu. Naime, on je veoma blizak Naimu Leu Beširiju, vođi nevladine organizacije “Institut za evropske poslove”.

Foto: Instagram prinscreen

 

Beširi je u srpskoj javnosti poznat kao jedan od glavnih promotera nezavisnosti tzv. države Kosovo i saradnje sa NATO paktom i SAD.

- 2023. je godina plaćanja ceha nacionalističke politike koja je kulminirala Miloševićevom tiranijom. Dogovor sa kosovskim Albancima znači korak ka pomirenju i tajnom miru, ali i prihvatanje odgovornosti za pogrešne političke odluke – jedna je od izjava Beširija kojom lobira za nezavisnost južne srpske pokrajine.

Foto: Instagram prinscreen

 

Pored toga, on je aktivan i u borbi protiv Srpske pravoslavne crkve, a svojevremeno je zahtevao hitnu zabranu veronauke u školama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Dejan

28.05.2023 10:06

Opozicija je puna takvih likova. Ne zna se ni sta su, nemaju ni stav, a jako znaju da protestuju.

Markos

28.05.2023 10:11

Koliko samo ima porodicnih ljudi koji vole muskarce

Marija

28.05.2023 10:18

Prevare opozicije ce sve izaci na videlo.

Lazar

28.05.2023 10:19

Urbano je biti protiv svoje drzave to koriste da privlace mlade ljude i ostale.