BAHATOSTI BEOGRADSKIH STANODAVACA NEMA KRAJA! Uveli nova pravila, a tiču se DECE!

Autor:

Vesti

13.05.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanodavci u Beogradu, ne samo da su basnoslovno podigli cene zakupa, koje nisu u skladu sa primanjima prosečne srpske porodice, već su se toliko obezobrazili, da su počeli da postavljaju i dodatna pravila, kao da oni plaćaju podstanarima, a ne podstanari njima.

BAHATOSTI BEOGRADSKIH STANODAVACA NEMA KRAJA! Uveli nova pravila, a tiču se DECE!

Foto: Profimedia

Useljavanje (Foto: Ilustracija)

Ta pravila tiču se ni manje ni više nego - dece.

Naime, pojedini beogradski stanodavci počeli su da izbegavaju da stanove izdaju porodicama sa decom. Ne smetaju im kućni ljubimci, pušaci, alkoholičari, ali smetaju im mališani.

Da je to tako, potvrđuje i priča jedne žene, objavljena na Fejsbuk stranici "Izdavanje stanova - Beograd" koja nikako ne može da nađe stan u prestonici jer se "drznula" da rodi decu, a da pritom se pre toga nije stambeno obezbedila.

Republika

Foto: Facebook

Muka žene koja traži stan

 

- Već četvrti oglas zovem, kažu ne primamo porodicu sa decom. Zar su deca postala toliki problem? E moja Srbijo... - napisala je ona u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Mnogi korisnici razbesnelo je to što pojedinci više neće da primaju u stan ljude sa decom.

- Kao da si im saopštio da ćeš tu živeti sa aždajama, a ne sa nevinim bićima. Svačega ima zaista - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica društvenih mreža napisala je da je sramota šta smo kao narod postali.

- Smetaju im deca, smetaju životinje, smetaju pušači i ko zna šta još, a da li nekom oni smetaju? Pa dokle više bahatosti stanodavaca, a digli cene kao da su bogom dani - dodaje se u komentarima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading