Ambasador Republike Italije u poseti AMSS: Auto-sport kao jedan od projekata za produbljivanje odnosa naše dve zemlje!

Autor:

Vesti

26.04.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi naše dve zemlje su na izuzetno visokom nivou i želja nam je da u cilju produbljivanja saradnje realizujemo što više zajedničkih projekata, na obostrano zadovoljstvo. Auto-sport u Srbiji je samo jedan od tih projekata, za koji već imamo određene ideje i planove, koje će se, nadam se, realizovati već u bliskoj budućnosti, istakao je ambasador Luka Gori.

Ambasador Republike Italije u poseti AMSS: Auto-sport kao jedan od projekata za produbljivanje odnosa naše dve zemlje!

Foto: Lula Kulundžić

Ambasador Republike Italije u Republici Srbiji Njegova ekselencija Luka Gori posetio je danas Auto-moto savez Srbije, i tom prilikom na sastanku sa generalnim sekretarom AMSS Milanom Nikolićem, i v.d. pomoćnika ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture za inspekcijski nadzor Ivanom Divcem, razgovarao o budućim projektima u svetlu produbljivanja saradnje Republike Italije i Republike Srbije, sa posebnim akcentom na razvoj auto-sporta.

Republika

Foto: Lula Kulundžić

Luka Gori (levo) i Milan Nikolić, generalni sekretar AMSS

 

- Odnosi naše dve zemlje su na izuzetno visokom nivou i želja nam je da u cilju produbljivanja saradnje realizujemo što više zajedničkih projekata, na obostrano zadovoljstvo. Auto-sport u Srbiji je samo jedan od tih projekata, za koji već imamo određene ideje i planove, koje će se, nadam se, realizovati već u bliskoj budućnosti - istakao je Nj. e. Luka Gori.

- Auto-moto savez Srbije je kroz svoj rad u okviru Međunarodne automobilske federacije FIA oduvek blisko sarađivao sa italijanskim automobilskim klubom ACI, ne samo na polju mobilnosti već i na razvoju i organizaciji međunarodnih takmičenja u auto-sportu. Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da naše tradicionalno bliske odnose ojačamo i kroz razvoj nekih drugih projekata, zajedno sa Ambasadom Italije, Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ali i drugim partnerima - istakao je Nikolić, koji je ovom prilikom ambasadoru uručio plaketu kao počasnom članu AMSS.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading