ZUKORLIĆEVA TREĆA ŽENA ZAPALILA MREŽE, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Svi gledaju u ono šta je obukla (FOTO)

Autor:

Vesti

25.04.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su ranije prenosili da je Belkisa dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra.

ZUKORLIĆEVA TREĆA ŽENA ZAPALILA MREŽE, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Svi gledaju u ono šta je obukla (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Belkisa Crnovršanin, poznata novopazarska novinarka, došla je u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Mumaerom Zukorlićem, njihova veza bila je javna tajna, a navodno je sklopila i šerijatski brak sa pokojnim muftijom. Novinarka je završila studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak.

 

 

Mediji su ranije prenosili da je Belkisa dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i "mercedes S 320" od 85.000 evra. Na njenom instagramu primetno je da mlada muftinica nosi markiranu garederobu, uživa u luksuznim putovanjima i vozi skupocene automobile. Nedavno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, budući da je često objavljivala fotografije iz prestonice, ali budući da ovo nije potvrđeno, nije isključeno i da je boravila kod nekoga u poseti, prenosi Mondo.

 

 

Mlada novinarka nikada nije govorila o svojoj vezi sa muftijom, a nedavno je pokrenula i svoj biznis - dizajn šešira, koje i sama često nosi.

 

 

Zukorlićeva prva žena je Umeja sa kojom ima četvoro dece, sa drugom Elmom Elfić Zukorlić, takođe, ima četvoro naslednika.  Pokojni muftija ostao je do kraja života u građanskom braku sa Umejom Zukorlić, koja je bila njegova jedina zakonski priznata supruga.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading