SRBIJO, BUDI HUMANA! Danki je potrebna naša pomoć da pobedi OPAKU BOLEST

Autor:

Vesti

25.04.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka bije bitku za svaki dan života.

SRBIJO, BUDI HUMANA! Danki je potrebna naša pomoć da pobedi OPAKU BOLEST

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Danka Papić iz Šida bila je zdrava i fizički aktivna do maja 2021. godine, kada je osetila bol u rebrima sa leve strane nakon čega je iskašljavala krv. Kada ni posle nekoliko dana bol nije prestajala Danka odlazi kod svog izabranog lekara gde je šalju hitno kod pulmologa.

Posle RTG pluća gde se videla senka na levom plućnom krilu, šalju je na CT snimanje, koje ukazuje na tumorsku promenu. Nakon toga Danka odlazi u Sremsku Kamenicu u kojoj joj je urađena bronhoskopija i dobija dijagnozu invanzivni mikrocelularni karcinom pluća. Od tog dana Danka počinje borbu za svaki dan života.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

 

Danka se bori kao lavica a sredstva su joj potrebna za specijalističke i kontrolne preglede, lečenje u zemlji i inostranstvu, dijagnostiku, operativne zahvate, rehabilitaciju u banjskim uslovima, terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu, preparate za poseban režim ishrane kao i za putne troškove i smeštaj.

Posle godinu dana borbe za život, porodica je iscrpela sva finansijska sredstva i nije u mogućnosti da finansira potrebne operacije i tretmane, pa ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Danki da pobedi opaku bolest, tako što će preko FONDACIJE - humanost bez granica poslati SMS sa brojem 101 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

 

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1i Globaltel mreže.

Pomozimo Danki!

SMS: 101 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001465588-04

Devizni račun: 160-6000001467401-94

IBAN: RS35160600000146740194

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading