KO JE OVDE LUD?! Dragan Bjelogrlić piše autorski tekst u kom govori o nasilju! PA, NEMA DALJE!

Autor:

Vesti

13.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić, glumac, koji je pre dve godine brutalno pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića napisao je autorski tekst za "Vreme" u kom govori o nasilju i agresiji.

KO JE OVDE LUD?! Dragan Bjelogrlić piše autorski tekst u kom govori o nasilju! PA, NEMA DALJE!

Foto: NEmanaj Pančić, Vreme

Dragan Bjelogrlić, glumac koji se pre dve godine našao u centru skandala, nakon što je pretukao poznatog reditelja Predraga Gagu Antonijevića, zbog čega je i završio na sudu, danas drži moralno slovo i piše autorski tekst u magazinu "Vreme" u kom, verovali ili ne, govori o "mržnji, nasilju i netolerantnosti".

Za ovaj, dosad neviđeni paradoks postoji bolji opis, tačnije izreka, ali je nećemo spominjati u ovim redovima, da se ne bismo spuštali na Bjelogrlićev nivo.

Ono što je potpuno neverovatno je da je Bjelogrlić 2021. godine u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Gagu Antonijevića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, dok danas, isti taj čovek drži "moralne" lekcije, pišući autorski tekst za nedeljnik "Vreme". 

- Otkud ta oaza ljubavi i lepote usred društva ispunjenog mržnjom, agresijom, gde su prostakluk i netolerantost uspostavljeni kao osnovni model ponašanja?! Odakle taj pozitivni naboj koji razoružava i najveće mizantrope, odakle ta ozarena lica na koja smo davno zaboravili? To je nešto na šta nismo navikli i što zaista prija, ili što bi rekao narod, "ovo bre, leči" - deo je autorskog teksta koji je napisao Bjelogrlić.

Republika

Foto: Republika.rs, Tanjug/T. Valič, ST/V. Lukić

Trenutak kada Bjelogrlić nasrće na Antonijevića

Možda će se neko ko pročita tekst zapitati ko je ovde lud, ali, ovo nažalost nije kraj. Naime, iako je Bjelogrlić u javnosti poznat kao jedan od najvećih kritičara vlasti i predsedika Srbije Aleksandra Vučića, ovaj put desilo se čudo.

U autorskom tekstu Dragan Bjelogrlić napisao je, bez preterivanja, odu predsedniku Srbije, hvaleći ga da je za društvo i srpski sport učinio dobru stvar, jer je u KK Partizan doveo Željka Obradovića.

Da stvar bude još gora, poznati glumac je u svojoj odbrani, vezano za slučaj prebijanja reditelja Antonijevića, istakao da će ga "istorija slaviti", jer je, kako je rekao, pretukao slugu režima. Jedan potpuni haos, reklo bi se...

Ono što je još jedan nonsens je što je nedeljnik "Vreme" dao prostora čoveku sklonom nasilju da se "raspiše".

Foto: ST/P. DIVAC

Gaga Antonijević

Reditelji Gaga Antonijević, u razgovoru za Republiku kaže da je šokiran što jedan čovek poput Dragana Bjelogrlića piše autorski tekst u kom priča o nasilju, a kako kaže, problem je i što se takvoj osobi daje medijski prostor.

- Zaista sam zaprepašćen da osoba, koja je na sudu zbog brutalnog prebijanja, govori na temu nasilja i agresije. Još više sam šokiran činjenicom da je magazin "Vreme" dao medijski prostor takvom čoveku. Tu se onda postavlja pitanje ko je gori?! Pored toga, paradoks predstavlja i to što su upravo Dragan Bjelogrlić, koji "drži slovo o nasilju" i njegov brat poznati po tome da imaju dugu istoriju prebijanja i zastrašivanja svojih kolega, što je tek posebna priča - naveo je Antonijević za naš portal.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading