MAMA NISI NIŠTA KRIVA: Potresan susret majke i sina posle 30 godina u emisiji uživo! Evo kakva je nesretna sudbina razdvojila ovu porodicu i šta ih ponovo ujedinilo

Autor:

Vesti

01.03.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdenka Mijailović posle 30 godina srela se sa sinom Milošem koga nije videla od njegove druge godine života u programu uživo na televiziji Pink.

MAMA NISI NIŠTA KRIVA: Potresan susret majke i sina posle 30 godina u emisiji uživo! Evo kakva je nesretna sudbina razdvojila ovu porodicu i šta ih ponovo ujedinilo

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zdenka Mijailović srpkinja koja živi u Nici, već 30 godina razdvojena je od svog sina, kako priča sticajem nesrećnih okolnosti, a ponovo su se susreli zahvaljujući knjizi koju je napisala, a čije su reči pronašle put do srca njenog davno izgubljenog sina Miloša.

- Živeli smo u Nemačkoj, a Miloš je ostao u Zemunu. U nekom trenutku se našao sam u prostoriji kada je imao dve godine, popeo se na sims sedmog sprata, a sve to videle su komšije, od kojih je jedan ušao i spasio ga pada. Neko je to prijavio Centru za socijalni rad, uzeli su ga i dali na usvajanje - ispričala je Zdenka u Jutarnjem programu TV Pink.

Kako je dalje ispričala za medije, o usvajanju ju je obavestio suprug, mislila je da će se sve rešiti kada se vrati, ali nije bilo tako.

Sa sinom je uspela da kontaktira preko društvenih mreža.

- Malo smo komunicirali ali je naš dijalog prestao zbog nekih ubeđenja koja je imao - navela je Zdenka.

Tada je rešila da napiše knjigu.

- Počela sam da je pišem za sebe, ali sam zbog njega htela da je objavim, kako bi je pročitao jer bih tada mogla sve da mu ispričam po redu. Knjiga je došla do njega i pročitao ju je u jednom danu - navodi ova žena.

Tokom gostovanja u emisiji na TV Pink, ona nije znala da će ponovo videti svog sina nakon trideset dugih godina.

DUG ZAGRLJAJ, UZ SUZE

U sred priče o tragičnoj sudbini koja je zadesila njenu porodicu, on se pojavio sa ružom u ruci, prišao joj i odmah je zagrlio, a ona je krenula da plače.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Susret majke i sina u programu uživo

- Mama, nisi ti ništa kriva, smiri se - rekao je Miloš pokušavajući da je umiri dok se gušila u suzama, taj zagrljaj trajao je dugo, a onda su seli i nastavili da pričaju svoju životnu priču.

 Miloš je rekao kako je pristao na susret, jer je imao neopisivu želju da je vidi i upozna.

Na to je voditeljka Irina pitala Zdenku zbog čega je prošlo toliko vremena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zdenka Mijailović

- Ne mogu da opišem kako se osećam. Prošlo je 30 godina, pronašao me je, srednji sin je objavio na moj rođendan sliku i čestitao mi rođendan. Meni je stigla poruka od Miloša - Prvi put vidim kako mama izgleda - navela je Zdenka i dodala:

- Ja ga ne bih pritiskala na susret. Sve što bude želeo biće tako, niko njega nikad nije zaboravio. Nisam pravila pritisak ni kad smo uspostavili prvi kontakt, htela sam da prvo pročita knjigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading