NEVEROVATAN PRIZOR SA KULE BEOGRAD: Šeta po samom vrhu i snima se dronom! Opasan trend na duštvenim mrežama, od samog gledanja SKAČE PRITISAK! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.02.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak mladića koji hoda po vrhu Kule Beograd izazvao lavinu komentara na Tviteru.

NEVEROVATAN PRIZOR SA KULE BEOGRAD: Šeta po samom vrhu i snima se dronom! Opasan trend na duštvenim mrežama, od samog gledanja SKAČE PRITISAK! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Mladić upisan kao Alexbelgrade na Tviteru, izazvao je puno pažnje video snimkom koji je podelio sa svojim pratiocima, a na kom se vidi kako uporedo, hodajući po vrhu Kule Beograd upravlja dronom koji snima njegov rizični put.

Naime, ovaj mladić, koji se na Tviteru predstavlja kao rođeni Hrvat, koji trenutno živi u Beogradu izveo je opasan poduhvat. On se praktično prošetao najopasnijim delom na samom vrhu Kule Beograd, dok je "provalija" visoka gotovo 170 metara bila ispod njega, i to dok je u ruci držao upravljač za dron koji ga je snimao sve vreme.

 

 

U jednom momentu vidi se da mu praktično centimetri dele od propadanja u ambis.

Za sve to vreme, neverovatni prizori Beograda koji se vidi kao na dlanu izbijaju u prvi plan.

- Dok sedi na samoj ivici poslednjeg sprata Kule Beograd koliko pogled seže vide se prekrasni prizori prestonice Srbije. Ipak, Tviter zajednica nije odobrila ovaj opasan poduhvat, već su ga upozoravali na opasnost kojoj se izložio. Kao osamnaestogodišnjak sam se slično glupirao, dok jednom zamalo nismo drugar i ja poginuli. Od onda imam takav strah od visine da ne smem ni na stolicu da se popnem. Život vredi više od 20 lajkova!

- Uhapsiti debila!

- Pritisak mi skocio samo od gledanja

- Svaka čast na "petlji" ali nemoj buraz. Nije pametno.

Samo su neki od komentara pratioca ovog mladića na video koji je pogledan više od 60.000 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading