SERGEJEV PAS UBIO DRUGOG PSA?! Jezive optužbe na račun poznatog glumca: Trifunovićev vučjak napadao i decu?!

Autor:

Vesti

13.02.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije se pitaju da li je slučaj prijavljen, a kako kažu, ako jeste pitanje je zašto Trifunovićev pas i dalje slobodno šeta?

SERGEJEV PAS UBIO DRUGOG PSA?! Jezive optužbe na račun poznatog glumca: Trifunovićev vučjak napadao i decu?!

Foto: ST/N. MANDIĆ, wikipedia, facebook

Sergej Trifunović, glumac, političar u pokušaju i dežurni kritičar svega što se u Srbiji zbiva našao se u centru skandala, ali ovaj put ne zbog sebe direktno, već zbog kućnog ljubimca.

Trifunovićeve ljutite komšije, kažu, više ne mogu da trpe teror razjarene životinje, kao ni to što gazda ne čini ništa po pitanju toga da svog psa obuzda, pa su se tim povodom oglasili i na društvenim mrežama:

Ja tek sad vidim u našoj grupi da pas Sergeja Trifunovića napada pse po kraju, a da je tako, kažu, nekoj lutalici došao glave. Pa kako to nije prijavljeno, a još bitnije kako šeta i dalje ako je to istina - napisala je na Fejsbuku komšinica Ana Ćubela, koja je inače i poznata nutricionistkinja. 

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović

Nakon ove objave klupko je počelo da se odmotava, a o negativnim iskustvima sa vučjakom koji je u vlasništvu Trifunovića počeli su da pišu mnogi, a pojedini tvrde da je napadao i decu.

Jutros sam saznao da je vučjak Sergeja Trifunovića pre neki dan ubio Glavonju koji je u avgustu prošle godine došao iz Učiteljskog naselja u Šumice i tu se ustalio i eto tu i završio svoj život zbog ljudi koji nisu ljudi... Postoji svedok da dotični nije sprečio svog psa u ničim izazvanom ubistvu i da je telo Glavonje bacio u kontejner kao kesu đubreta što baca a koliko juče javno se hvali rođendanom svog psa ubice - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

Da stvar bude još gora, izvor tvrdi da pas koji je u vlasništvu popularnog glumca ne napada samo druge pse, već i decu, te da gazda ni po tom pitanju ne reaguje.

Kada sam se preselila u Šumice, videla sam tog Glavonju par puta ovde u parku, on je stvarno divna kuca koja se trudila da se dopadne svima. Stvarno sam mislila da je on nečiji, jer toliko je bio negovan i druželjubiv, meni je bilo neverovatno da je to napušten pas. Bio je tu neko vreme, a onda je nestao... Komšiluk je bio u fazonu: "Ma, neko ga je uzeo"... Ali da krenem ispočetka. Prvo što sam čula kada sam se doselila, bilo je da se taj Sergejev pas zaleće na decu. Jedan dan se zaleteo na decu koja tu idu u školu, valjda je hteo da im uzme loptu, uglavnom, prvo je napao decu. To je prvo što sam čula o tom njegovom psu. Posle izvesnog vremena sam videla ženu sa psom, ispričala mi je kako je njenom psu pocepao leđa! Njen pas je išao na ušivanje i sada je dobro, a mene je zanimalo odmah šta je ona uradila po tom pitanju? Pa kao - ništa!? Posle je napao nekom dečku dva čau čau, i tako sve redom, napao ovog, napao onog, idu priče, dok nisam ja doživela lično - istakla je sagovornica Informera i dodala:

 

Išla sam ulicom, moj pas je uvek na povodcu, nikad neće biti bez povodca zato što ima specifičnu narav, istraumiran je takođe. Odjednom, iza kola se pojavljuje on i kreće ka nama, zaleće se. Ja ne vidim čoveka, vidim samo ogromnog psa i uzimam svog psa u ruke, on je skočio na mene, probao je da ga uhvati za gušu, ja sam ga izvukla i pojavljuje se Sergej i kao: "Jao, ne znam šta mu je, izvini, ovo ono". Rekla sam mu: "Ovo ti se sad desilo i da nije više nikada, nosim biber sprej, ne želim da ti povredim psa, ali kada idem u šetnju ovde, kao da idem u rat"... Njegov pas ne reaguje ni na zvanje, ni na viku, ni na šta. Dobar je samo sa psima koji su izgleda od Sergejevih prijatelja, pa ih zna, ali sa svima ostalima se ponaša kao mlad mužjak koji želi da pokaže dominaciju, a Sergeju nije jasno kao kako se on tako zaleće - navela je ona i dodala da postoji još niz incidenata u kojima je glavni akter upravo vučjak koji je u vlasništvu Trifunovića.

 

Trifunović se ovim povodom oglasio i na društvenim mrežama, negirajući celu priču.

Vređao pripadnike LGBT

Da Trifunović ne može bez skandala, govori i činjenica da se pre samo dva dana, takođe, našao u centru skandala nakon što je jezivo vređao premijerku Srbije, aludirajući na njenu seksualnu opredeljenost, a o čemu je Republika već pisala. 

- Iako se u javnosti predstavlja kao zagovornik politike tolerancije prema manjinama, uključujući i seksualne manjine, Sergej Trifunović u praksi najperfidnije napada sve gejeve u Srbiji.Trifunović je, naime, sa zrenjaninskim bendom PUF (Pokret ujedinjenih fantoma), snimio pesmu u kojem se besrpizorno ruga premijerki Ani Brnabić - pisao je naš portal. 

Republika

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Ana Brnabić

Tim povodom, podsetimo, reagovali su ostrašćeni protivnici vlasti među kojima je i advokat Čedomir Stojković koji je ocenio da je Trifunovićev ispad odraz teškog primitivizma.

- Ana Brnabić je užasno loša premijerka po mnogo čemu. Ali ruganje njenoj seksualnosti od strane javnih ličnosti će zauvek biti odraz teškog primitivizma prostakluka i podlosti POSEBNO ako ste "opozicija" koja bi morala dati primer bolji od vlasti: "evo mi smo bolji". Al avaj - napisao je Stojković na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mungos

13.02.2023 17:01

pa ništa, ajde i mi komšije iz Šumica da se skupino i napadnemo tog kontraverznog i umišljenog Sergeja i da ga onda bacimo u kontejner.... valjda divljak samo tako razume da ne moze da divlja i izivljava se po kome stigne

Sofronije

13.02.2023 17:26

Ja mislim da je vučjak bio pod uticajima antidepresiva i narkotika koje deli sa gazdom.

AvaRas

14.02.2023 14:10

Nije kriv pas. Ovo se zove, pa i pravno, neodgovorno vlasnistvo. Kriv je on i samo on. Propisi postoje sa razlogom, povodac brale, sta nije jasno?