TAJKUNSKA BRUKA - ŠOLAKOVA RESAVSKA ŠKOLA! Nova plagirala tekst Republike, a lažu da imaju ekskluzivna saznanja - SKANDAL!

Autor:

Vesti

25.01.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što spinuju, lažu, vode otvoreni rat i hajku protiv državnog rukovodstva, Šolakovi megafoni sa portala Nova otvoreno i kradu!

TAJKUNSKA BRUKA - ŠOLAKOVA RESAVSKA ŠKOLA! Nova plagirala tekst Republike, a lažu da imaju ekskluzivna saznanja - SKANDAL!

Foto: Tanjug/printscreen

Portal Nova pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka bez trunke srama "reciklirao" je tekst Srpskog telegrafa i Republike o ubistvu advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Republika

Foto: Republika

 

Republika je, naime, još 24. marta 2021. godine objavila saznanja je ubijeni advokat u sefu čuvao tajnu svesku u kojoj je zapisao ko mu sve iz vrha MUP radi o glavi, a upravo ta saznanja gotovo dve godine kasnije plagirala je Nova.

I u štampanom izdanju i na portalu Šolakovog propagandnog glasila objavljen je tekst "Misterija rokovnika Miše Ognjanovića: Deo iskaza načelnika MUP koji nije u optužnici", a sve je zakićeno sa oznakom "ekskluzivno".

Republika

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ, Tanjug/S. Radovanović

 

Ovo je još samo jedan u nizu dokaza da Šolakovi medijski kerberi, iako se u javnosti predstavljaju kao objektivni i nezavisni profesionalci, osim što se bave klasičnim spinovanjem i širenjem dezinformacija, bave i takvim nečasnim radnjama kakvo je klasično plagiranje.

Podsetimo, Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula sa šest hitaca iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je stanovao. 

Republika

Foto: printscreen

Tekst objavljen na portalu nova 24. januara

 

Kako je objavila Republika, policija je Mišinu svesku pronašla u tajnom sefu nakon njegovog ubistva i uvrstila je u istražne dokaze.

- Miša je imao svesku u kojoj je sve pisao i koja je bila neka vrsta dnevnika. U njemu je napisao da ga policija prati, naslutio je da mu se sprema likvidacija, ali i ko stoji iza plana o atentatu. Pisao je i da zna ko mu iz MUP radi o glavi. Zapisivao je događaje, zapažanja, ali i sumnje u vezi s određenim policajcima. Takođe, na više mesta je napisao i s kim se iz policije viđao da bi mu pružili neke informacije i da mu pomognu - naveo je tada izvor Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading