KAKVU TAKTIKU IMA BRAJAN VOLŠ?! Izluđuje čuvare u zatvoru, postavlja suluda pitanja i stalno nešto piše - skovao PAKLENI PLAN!

Autor:

Hronika

25.01.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvari ne znaju da li je reč o strategiji Brajana Volša da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čoveku zaista nije dobro.

KAKVU TAKTIKU IMA BRAJAN VOLŠ?! Izluđuje čuvare u zatvoru, postavlja suluda pitanja i stalno nešto piše - skovao PAKLENI PLAN!

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

Brajan Volš (47) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš (39) i trenutno se nalazi u pritvoru i pažljivo sa svojim advokatima sprema odbranu. Kako prenosi izvor blizak istrazi, njegova odbrana će se bazirati na navodnoj psihičkoj neuravnoteženosti.

Kako kažu, Brajan je već počeo da izluđuje čuvare, te svi misle da je to deo njegove taktike.

- Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vreme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla - piše izvor blizak istrazi američkim medijima, prenosi Blic.

Kako prenose, ne znaju da li je reč o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čoveku zaista nije dobro.

- Svestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi - navodi izvor.

Među dokaznim materijalom koji je otkriven je i pretraga koja je otkrivena na ajpedu njegovog sina, a njen sadržaj užasnuo je sve one koji su ga pročitali.

Kako je utvrđeno, Brajan je tri dana pretraživao kako da se reši tela, kako da ukloni krv, da li može da bude optužen bez tela...sve to je radio 1, 2. i 3. januara, dok je policiji 4. januara rekao da je njegova žena otišla iz kuće kako bi rešila hitan problem na poslu u Vašingtonu.

Brajan Volš optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, 17 dana nakon njenog navodnog nestanka u novogodišnjoj noći. I dok je nakon hapšenja 8. januara bio optužen samo da je policiju dovodio u zabludu tokom istrage, tužilaštvo je obelodanilo dokaze protiv njega na osnovu kojih je optužen za zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading