MISTER D PROSLAVLJA JUBILEJ: 400 akcija za prvi rođendan!

Autor:

Vesti

12.01.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mister D proslavlja prvih godinu dana svog rada, uz rođendansko iznenađenje sa više od 400 akcija iz najboljih restorana, u znak zahvalnosti za veliko poverenje ukazano ovom servisu za dostavu hrane.

MISTER D PROSLAVLJA JUBILEJ: 400 akcija za prvi rođendan!

Foto: Mister D

- Kada smo kretali pre tačno godinu dana, glavni cilj nam je bio da korisnicima omogućimo platformu koja je pristupačna, ali i jednostavna za korišćenje, koja ima najbolju korisničku podršku i koja je prilagođena lokalnom tržištu. Takođe, omogućili smo restoranima povoljan kanal prodaje gde razvijaju svoje poslovanje i dolaze do većeg broja korisnika. Sa ponosom slavimo prvi rođendan i radujemo se narednom periodu, jer ne planiramo da stanemo. Čekaju nas još ambiciozniji planovi, kako u širenju na nova tržišta, tako i u inovacijama na platformi - rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Mister D posluje u čak devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove. Ostvario je saradnju sa preko 1200 restorana među kojima se nalazi preko 60 raznovrsnih nacionalnih i internacionalnih kuhinja.

- Danas smo najbrže rastući servis za dostavu hrane u Srbiji. Dokaz da korisnici prepoznaju naš rad i posvećenost su prosečne ocene koje imamo na play i app store-u (4.8). Briga o najvernijim korisnicima nam je najvažnija i zbog toga smo kao rođendansko iznenađenje pripremili preko 400 akcija iz najboljih restorana i time pokazali zahvalnost. Takođe, važno mi je da naglasim da istu dozu zahvalnosti osećam i prema svom timu sjajnih ljudi, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Svaki početak je težak, ali kada radite sa uigranim timom, koji je u ovom poslu već jako dugo, znate da će se za svaki izazov naći rešenje - dodao je Stanković.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading