SKANDALOZNA SVAĐA SRPSKIH DOKTORA U EMISIJI UŽIVO: Voditeljka pokušala da smiri strasti, ali lekari su "pogubili konce" - i koze su bolje od tebe (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.12.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prema onome što smo mogli da vidimo i čujemo, sukob srpskih lekara datira od ranije.

SKANDALOZNA SVAĐA SRPSKIH DOKTORA U EMISIJI UŽIVO: Voditeljka pokušala da smiri strasti, ali lekari su "pogubili konce" - i koze su bolje od tebe (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Happy

Aleksandar Stojanović i Danijela Luković

Direktor Doma zdravllja Palilula dr Aleksandar Stojanović i dr Danijela Luković, psihijatar, žestoko su se posvađali u jednoj emisiji.

Kako se čini, sukob dvoje lekara datira još od ranije, a dr Aleksandar Stojanović je istakao da kada je video da gostuje dr Luković, nije želeo ni da se pojavi u emsiji.

- Ona se ponašala kao da sam ja došao iz nekog komunalnog preduzeća, ona lično me je gađala telefonom. Kada sam video da je ona gost, hteo sam da se vratim. Ovo je najveće zlo zdravstva - rekao je dr Stojanović.

Tokom cele emisije svađa nije prestajala, dr Luković se smejala što je dr Stojanović doživeo kao dodatnu provokaciju.

- Nemoj da gubiš nevinost, namazana si sa 6.000 boja. Neću da kažem šta je radila - rekao je dr Stojanović, na šta je doktorka odgovorila da je ona davno izgubila nevinost.

 

 

Dalje je tokom emsije voditeljka pokušala da smiri strasti, međutim, lekari nisu mogli da se umire.

Doktorka Luković je navela i da će besplatno da leči dr Stojanovića na šta je on odgovorio da je zdrav.

- Dobro je znam. Ona voli pare mnogo. Pre bih otišao da čuvam koze nego što bi se lečio kod tebe. I koze su bolje od tebe - rekao je dr Stojanović na konstataciju doktroke Luković da treba da dolazi kod nje na psihoterapiju.

 

 

Dr Stojanović je otkrio da se sa psihijatrom Luković čak i sudio, doktorka je inače protiv Doma zdravlja u Barajevu, dobila tri sudska spora, i to dva, u kojima su poništena rešenja o suspenziji koje je doneo Dr. Stojanović, i treći, koji se vodio kao spor za zaštitu od zlostavljanja na radu, u i kome je na nedvosmislen način, pravnosnažnom sudskom odlukom utvrđeno da je doktorka Luković pretrpela zlostavljanje na radu, čiji je glavni akter bio Dr. Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading