TRIK SA JAJIMA JE SKUPO KOŠTAO, NE RADITE OVO KOD KUĆE! Devojka pratila recept voditeljke, pa zadobila TEŠKE povrede (FOTO)

Autor:

Svet

08.12.2022

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejn Linč (35) odlučila je da po receptu poznate voditeljke za doručak spremi poširana jaja, ali ovom ishodu se nije nadala!

TRIK SA JAJIMA JE SKUPO KOŠTAO, NE RADITE OVO KOD KUĆE! Devojka pratila recept voditeljke, pa zadobila TEŠKE povrede (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Áine Lynch

U britanskom jutarnjem programu spremanje posebnog recepta sa jajima izgledalo je jednostavno, ali se kod Ejn umalo tragično završilo. Celu priču podelila je na svom Fejsbuk profilu, prenosi Blic Žena.

Caka se sastoji u tome da se  jaje razbije u šolji u koju ste prethodno sipali malo vode. Šolju onda stavite u mikrotalasnu i za minut dobijate savršeno poširano jaje. Voditeljka je pred kamerama taj trik izvela bez ikakvih problema, a Ejn se zainteresovala i rešila da za doručak spremi baš takva jaja.

- U subotu ujutro smo moj suprug Džoni i ja ustali, spremili decu i ja sam krenula da spremam doručak. Napunila sam šolju vodom, razbila jaje i ubacila ga i ubacila šolju u mikrotalasnu na 60 sekundi. Jaje je bilo prekuvano pa sam uradila isto to, ali ovog puta sam drugo jaje kuvala 50 sekundi. Kad je mikrotalasna završila, izvukla sam šolju i u narednoj sekundi jaje je eksplodiralo a ključala voda je završila na mojim grudima, licu i vratu. Počela sam da vrištim, Džoni me je odveo u kupatilo i počeo da me poliva ledenom vodom. Potom je otišao do apoteke da vidi kako da mi pomogne - kaže Ejn.

Ona kaže da je na svu sreću dobro, ali da je rešila da okači slike na Fejsbuk kako bi upozorila sve koji nameravaju da isprobaju ovaj trik da se malo pripaze.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading