Danas oblačno sa kišom! Temperatura do 13 stepeni! Za vikend SNEG!

Autor:

Vesti

08.12.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak i subotu će, prema prognozi, biti toplije uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar.

Danas oblačno sa kišom! Temperatura do 13 stepeni! Za vikend SNEG!

Foto: Shutterstock

Kiša i vetar

Danas će u Srbiji biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a više padavina se očekuje u zapadnoj i centralnoj Srbiji.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima kratkotrajno i jak, istočni i jugoistočni, saopštio je RHMZ.

Najniža temperatura biće od 0 stepeni na severu Vojvodine do 7 stepeni na jugoistoku Srbije, a najviša od 5 stepeni na severu do 13 stepeni na jugoistoku zemlje.

U Beogradu će danas biti vetrovito sa kišom, vetar slab, istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 3 stepena, a najviša oko 7 stepeni.

U petak i subotu će, prema prognozi, biti toplije uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar, naročito u košavskom području i na planinama, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine.

U nedelju se očekuje zahlađenje, a uveče i tokom noći, u nižim predelima severne, zapadne, jugozapadne i centralne Srbije se očekuje prelazak kiše u sneg. U ponedeljak će biti hladno, na severu suvo, u ostalim krajevima sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading