OLIVERA PREŽIVELA HOROR U ŠKOLI! Trauma ostaje ceo život: Učenica je izvadila nož i POSEKLA me po glavi!

Autor:

Vesti

30.11.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku incidenta koji se dogodio u hodniku škole, nije bilo nikoga.

OLIVERA PREŽIVELA HOROR U ŠKOLI! Trauma ostaje ceo život: Učenica je izvadila nož i POSEKLA me po glavi!

Foto: pixabay.com

Oliveru Radosavljević, nastavnicu iz Osnovne škole "Đorđe Jovanović" u Selevcu kod Smederevske Palanke učenica je prošle godine posekla nožem po glavi, nakon što su zajedno na hodniku prošle kroz zadatke koje je trebalo spremiti za pismeni.

Ova prosvetna radnica godinu i po dana kasnije, hrabro, ruku pod ruku sa svojim kolegama snažno govori NE nasilju nad zaposlenima u školama i učestvuje na protestu koji je održan u Beogradu. Priča počinje u februaru 2021. godine, kada se desio horor koji Olivera neće zaboraviti.

- Tu učenicu sam videla tek četvrti put u životu. Pohađala je nastavu onlajn. Pozvala sam je da radi pismeni zadatak, s obzirom da je samo tada i dolazila u školu. Sve je delovalo potpuno normalno i ona je došla. Dok sam ja objašnjavala zadatke, ona je izvadila nož koji je ponela od kuće i posekla me po glavi - kaže Radosavljević.

U trenutku incidenta koji se dogodio u hodniku škole, nije bilo nikoga.

- Ona je pobegla, a ja sam otišla po pomoć. Kolege su me odvele u bolnicu, a potom i u policiju. Onda je škola preduzela sve neophodne mere - navodi ona, prenosi Kurir.

Dodaje da je sudski proces gotov, a učenica je kao kaznu dobila manju ocenu iz vladanja i pokrenut je vaspitno-disciplinski protiv nje.

- U trenutku kada se to desilo, devojčica je bila osmi razred, a sada je upisala i srednju školu. Ja sam nastavila da radim po povratku sa bolovanja, Na sudu je utvrđena njena krivična odgovornost i ono što je ostalo, a što nije ispunjeno, jeste da škola pokrene postupak za utvrđivanje krivične odgovornosti roditelja - kaže Radosavljević.

Olivera kaže da prosvetni radnici prolaze kroz teške trenutke, kao i da se njoj svaki put vrate slike svega što je preživela, kada dođu vesti, poput one iz Trstenika.

- To je trauma koja je ostavila traga i biće tu verovatno ceo život - podvlači Radosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading