Domaćica Nana preko noći postala hit na TikToku: Dobila urnebesnu bračnu ponudu (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.11.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na društvenoj mreži TikTok najveći broj profila pripada deci i mladima, gde snimaju razne interesantne sadržaje, a da ima i starijih koji se ne libe da pokažu svoju duhovitost, kreativnost i ujedno nasmeju ostale, pokazala je Nana koja je preko noći postala viralni hit.

Domaćica Nana preko noći postala hit na TikToku: Dobila urnebesnu bračnu ponudu (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Reč je o starijoj gospođi, seoskoj domaćici, koja zajedno sa "komšijom", kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svakodnevnog života i na taj način privlači pažnju sve šire publike, zbog čega su se njeni video snimci našli i na drugim društvenim mrežama.

Jedan nedavno objavljeni silno je nasmejao korisnike društvenih mreža, kada je Nana dobila bračnu ponudu od "Amerikanca", baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao "Amerikanca", Nani se otvoreno "nabacivao", uveravajući je da mu pored njega neće ništa nedostajati, pa je, eto, došao da proveri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim, prenosi Blic.

 

@ja.sam.nana

 

♬ original sound - Nada Husti

 

- Dok odem do vode, vidiću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema... Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidiću, doviđenja - nećkala se Nana, ali udvarač nije odustajao.

Komentari na ovaj, samo jedan od mnogobrojnih Naninih skečeva, ne prestaju da stižu.

"Sredila se", "Nana legenda", "Srce si, Nano", "Carice", "Ovo je vrh", "Žena kraljica", "Bravo", pisali su pratioci.

Ovakvi komentari mogu da se vide ispod gotovo svih njenih video snimaka u kojima se ne libi da opsuje, ogovara, deli životne lekcije, pokazuje kako se rade kućni i seoski poslovi, daje praktične savete ili peva.

Pratioci su se, čini se, sa vrednom, zabavnom i simaptičnom Nanom poistovetili pa joj svakodnevno pišu i podržavaju ono što radi, a neki od njenih video snimaka imaju i na desetine hiljada pregleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading