BAKA OTKRIVA: Evo kako da vam svaki dan bude radostan!

Autor:

Vesti

29.11.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bake i deke, zna se, uvek žele samo najbolje za svoje unuke. Zato se za njih sve pažljivo i sa ljubavlju bira.

BAKA OTKRIVA: Evo kako da vam svaki dan bude radostan!

Foto: Shutterstock

Ponosna sam baka dvoje unučadi od 4 i 6 godina. One su živahne devojčice čija je još uvek jedina obaveza - da se igraju. 

Njihovi roditelji, moj sin i snaja, su preduzetnici koji nemaju radno vreme, pa često uskačemo kako bismo ih  pričuvali dok su na sastancima ili poslovnom putu.

Za nas, baku i deku, ali i za devojčice, ovo su veoma vredni i radosni trenuci koje se trudimo da iskoristimo na najbolji mogući način.

Bakama je bitno da jedu kvalitetno!

Kao i svim bakama, i meni je bitno da tokom dana ne budu gladni, ali i da pojedu zdravo i domaće. Pošto su im viršle omiljene, dane počinjemo ili završavamo jedinom pravom viršlom - Carnex.

Za Carnex viršle smo se odlučili, jer ispunjava sve propise i jer se tačno zna od čega je napravljene, za razliku od mnogih drugih koje smo ranije probali. Doduše, i devojčice kažu da su najukusnije!

One su savršen način da počnemo dan za koji nam je, svaki put, potrebno mnogo energije: devojčicama za igru i nestašluke, a nama da ih pratimo.

Njih dve sa bakom često učestvuju u pravljenju obroka, pa zajedno pripremamo rol viršle, dodajemo ih u salate ili ih pripremamo sa sirom i jajima.

I svoje roditelje često pitaju kada će opet ići kod bake da pravimo gurmaluke, a meni je, uvek puno srce!

Bitno nam je da smo zajedno i da uživamo u svakom trenutku, a kada je uz nas jedina prava viršla, svaki dan lako može biti radostan!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading