SEVALE VARNICE NA PINKU: Sukob voditelja i režisera Bokana, pale teške reči

Autor:

Vesti

03.11.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mojoj emisiji ja pitam, a ne gosti, poručio voditelj emisije Vesti, Nemanja Velikić.

SEVALE VARNICE NA PINKU: Sukob voditelja i režisera Bokana, pale teške reči

Foto: Đorđe Kojadinović/Printscreen

Nemanja Velikić

Novinar Nemanja Velikić ugostio je u svojoj emisiji "Vesti", koja se emituje na TV Pink, režisera Dragoslava Bokana, a kada se povela priča o šefu Kremlja, Vladimiru Putinu, došlo je do sukoba mišljenja voditelja i režisera.

Naime, Velikić je upitao Bokana da li "bledi Putinova ikona u glavama Rusa", režiser je rekao naprotiv, na šta je Velikić upitao kako je to moguće kada vidimo masovnu pojavu bežanja Rusa iz Rusije, avionske karte koje za letove iz Moskve koštaju 5.000 evra, i veliki broj Rusa po celom svetu.

Njegov komentar se, sudeći po svemu što je usledilo, nije dopao režiseru, pa ga je prekinuo u sred rečenice i uz to optužio da sa njim kao sagovornikom ne govori pristojno, a onda je došlo do kratkog verbalnog okršaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Velikic (@tvnemanja)

Zbog toga se Velikić oglasio na svom Instagram nalogu, gde je podelio video iz pomenute emisije na kome se čuje kakve reči su razmenili on i režiser povodom aktuelne teme.

- U mojoj emisiji ja pitam, a ne gost! I tako će biti uvek. Danas sam prisustvovao pokušaju da se pojedinci drznu da umesto argumenata, napadaju voditelja, vređaju i galamom probaju da dođu do svog cilja - senzacionalizma. Danas je to nažalost manir većine medijskih pojava koje u javnom diskursu umesto da edukuju i prosvećuju, šire agresiju i prostakluk. Takvima mesto u mojoj emisiji više neće biti - napisao je Velikić ispod videa.

Ubrzo je novinar dodao još jedan video u kome se nalazi ceo snimak njegovog verbalnog okršaja sa Bokanom, uz reči:

- Ovo je ceo snimak! Suština je u celom snimku, koji bi trebalo da posluzi studentima novinarstva kako se izboriti sa nevaspitanim gostima koji i posle niza upozorenja ne prestaju sa metodom: napadni, tako ces biti žrtva i pobednik! E pa ne moze vise povladjivati takvima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Velikic (@tvnemanja)

Na snimku se vidi kako ga Bokan optužuje da pravi razliku između gostiju, u zavisnosti od njihovog stava.

- Meni se prvi put dešava i u emisiji Vesti i na TV Pink takav odnos voditelja prema meni - na šta se i drugi gost političar Dragan Šormaz, koji je sve vreme ćutao tokom ove rasprave umešao i obratio Bokanu sa rečima:

- Au kako si osetljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Атаман

03.11.2022 16:36

Која олупина, он стварно мисли да је водитељ

Rade R

03.11.2022 19:45

Ni Šormaz a ni ovaj nazovi voditelj, nisu Bokanu "ni do kolena"! Bokan je za obojicu prvenstveno čovek a onda sve ostalo!

Tuzlak

05.11.2022 09:27

Velikic, nato lobista i propagandista. Smesan i neobjektivan, nazovi novinar.