Plaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK

Autor:

Vesti

25.10.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Moj kiosk, od sada nudi novu uslugu plaćanja računa na svojim objektima koju je kreirala zajedno sa kompanijom LED PAY. Uslugu plaćanja računa moguće je izvršiti na objektima MOJ KIOSK širom zemlje.

Plaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK

Foto: Moj kiosk

Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu. Korisnici naovaj način moguplaćati račune za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon,usluge kablovskih operatera –odnosno, svakiračun koji na sebi ima QR kod.

"Velika nam je čast da kao partner Moj Kiosk grupe budemo deo projekta koji će građanima širomSrbije omogućiti da na jednostavan način plate račune na mnogobrojnim Moj Kiosk objektima. Kao kompanija koja je licencirana od strane Narodne banke Srbije za pružanje platnih usluga, LED PAY, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo n atržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom. Verujemo da smo zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život svih naših sugrađana, izjavila je Snežana Stjepanović, Generalna direktorka kompanije LED PAY.

"Nova usluga plaćanja računa rezultat je strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača.Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom LED PAY uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućiti da brzo i jednostavno plate račune na objektima Moj kiosk i na taj način značajno uštede dragoceno vreme", izjavila je Olivera Papić, Direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj kiosk grupe.

Moj kiosk, kao deo poslovnogsistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritorijiSrbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading