MISTERIJA SAMOZAPALJIVIH KUĆA U PROKUPLJU: Meštani ne mogu oka da sklope uplašeni za život!

Autor:

Vesti

24.10.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve prokupačke kuće letos su se samozapalile, a uzrok je do danas ostao misterija ne samo za ukućane, već i za stručnjake.

MISTERIJA SAMOZAPALJIVIH KUĆA U PROKUPLJU: Meštani ne mogu oka da sklope uplašeni za život!

Foto: shutterstock

Vatrogasac gasi požar

U dve kuće u Beogradskoj ulici u Prokuplju neobjašnjivo su se palile i gorele utičnice, prekidači, plastične cevi za vodu, bojleri, ruteri i ostali uređaji, zbog čega stanovnici ovih kuća nisu mogli da borave u miru u istim.

Dragoslav Đukić i njegov komšija Vukoje Jevtić, koji su bili prisiljeni da se isele, ponovo su se vratili svojim domovima, a o tome što su preživeli govorili su za RTS.

Oni su obnovili kompletnu vodovodnu i elektro mrežu, uradili atest, nakon čega im je Elektrodistribucija ponovo priključila struju.

Foto: RTS/printscreen

Vukoje Jevtić

- Pre mesec dana promenio sam sve, stavio sve novo. Mesec dana kako je struja uključena, ali sam za svaki slučaj osigurao kuću, pa ako hoće neka gori - kaže Vukoje.

Dragoslav kaže da se već duže vremena ne dešava ništa, ali kako niko nije nadležan, nije tako lako mogao da se ponovo priključi na mrežu.

- Tražili su mi atest, zvao sam Institut iz Niša, dali su mi atest i onda su mi priključili struju. Živimo u normali, ali strah je prisutan - kaže Dragoslav.

Foto: RTS/printscreen

Dragoslav Đukić

Đukić je naveo i to da zbog ovog "samozapaljivanja" njihovih domova, nisu mogli da spavaju, budući da su stalno bili na oprezu da se nešto ne zapali i životno ih ne uzgrozi.

Kako je sve počelo, odjednom i bez logičnog razloga, tako je i prestalo, potpuno naglo i bez objašnjenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading