NEVEROVATAN SNIMAK IZ DOBANOVACA ZAPREPASTIO MREŽE: Ušao u kupatilo da opere ruke, a kad je došao do lavaboa - ŠOKIRAO SE (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.10.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnik TikToka je objavio video koji je ubrzo postao viralan.

NEVEROVATAN SNIMAK IZ DOBANOVACA ZAPREPASTIO MREŽE: Ušao u kupatilo da opere ruke, a kad je došao do lavaboa - ŠOKIRAO SE (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Dobanovaca u Srbiji koji je šokirao sve koji su ga pogledali. Jedan korisnik mreže TikTok objavio je video iz svog toaleta. On je, kako se vidi na snimku, ušao u kupatilo, došao do lavaboa, a tu je zatekao nešto neverovatno.

 

 

- Je l' moguće ovo? Dobanovci, Srbija - napisao je korisnik ove mreže. On je snimio kako se nešto migolji u lavabou. Na prvu loptu ne može da se vidi šta viri iz rupe na umivaoniku, ali kada je približio kameru, jasno se vidi da je to žaba. Ona je pokušala da izađe iz umivaonika, a mladić je peškirom hteo da je skloni, prenosi Mondo.

Komentari ispod snimka su se nizali. "Novi strah otključan", "Bolje nego zmija", "Isuse", "Ovo je hit", "Ako mi se ikada ovo desi imaću traume za ceo život", neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading