ON JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ! Sa njim dobila i JEDINCA MARKA!

Autor:

Vesti

06.10.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio-voditeljka Gorica Nešović umrla je danas u 59. godini.

ON JE BIVŠI MUŽ GORICE NEŠOVIĆ! Sa njim dobila i JEDINCA MARKA!

Foto: Printksrin: Youtube/ “RTS ordinacija”

Deset godina Gorica Nešović je provela u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom, koga mnogi znaju kao jednog od učesnika emisije „Četiri i po muškarca“.

 

Posle razvoda, nastavila je da živi sa njihovim sinom Markom, suočavajući se sa epitetima "samohrana majka“ i "raspuštenica“ o čemu je svojevremeno, pisala na svom blogu.

 

- Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu.

Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Gorica Nešović je godinama vodila borbu sa dijabetesom. Otkriven joj je kasno, pretpostavlja se da je pre otkivanja bolesti čak 10 godina živela sa njim bez terapije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rale

06.10.2022 17:18

Neka ti je laka zemlja.

siniša

06.10.2022 20:48

@Rale - Gorice, ko će nas sada buditi?Večna ti slava i hvala.

Biljana Nikolic

06.10.2022 21:02

Zašto je naslov - ,,Za koga je bila udata...." ,,On je bivši muž ......" divna voditeljka Gorica je ime ,,za sebe" , nije za njene slušaoce i gledaoce ona nečija bivša žena .... Mnogo nam je žao