DANAS OBLAČNO SA POVREMENIM PADAVINAMA: Najviša dnevna temperatura 25, najniža 2 stepena

Autor:

Vesti

25.09.2022

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će tokom dana biti umereno i potpuno oblačno i toplo vreme, uz slab do umeren južni i jugozapadni vetar i najvišu dnevnu temperaturu do 25 stepeni.

DANAS OBLAČNO SA POVREMENIM PADAVINAMA: Najviša dnevna temperatura 25, najniža 2 stepena

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Ujutru će biti hladno, s temperaturama od 2 do 11 stepeni, a najviša dnevna temperatura iznosiće od 22 do 25 stepeni Celzijusa.

Na jugu Banata duvaće umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar, posle podne i uveče mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Na istoku i jugoistoku tokom većeg dela dana pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu jutro hladno. Tokom dana umereno i potpuno oblačno i toplo vreme, uz slab do umeren južni i jugoistočni vetar, uveče sa slabom kišom.

Jutarnja temperatura od 6 do 11, najviša dnevna oko 24 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, narednih dana toplo, uz porast jutarnjih temperatura, a dnevna temperatura će uglavnom biti malo iznad 20 °C, osim u sredu kada će biti svežije.

Od ponedeljka do srede pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, i uslovima za veću količinu padavina, posebno u ponedeljak u drugom delu dana.

Od četvrtka do kraja perioda uglavnom suvo sa sunčanim intervalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading