MALA NINA (5) DANAS NIJE OTIŠLA U VRTIĆ! Evo kako se oseća devojčica koja je juče nestala iz obdaništa u Kladovu! OGLASILO SE I MINISTARSTVO!

Autor:

Vesti

22.09.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice N.A. (5) za kojom je juče celo Kladovo tragalo oko 8 sati nakon što je nestala iz vrtića kaže da je dete sada dobro.

MALA NINA (5) DANAS NIJE OTIŠLA U VRTIĆ! Evo kako se oseća devojčica koja je juče nestala iz obdaništa u Kladovu! OGLASILO SE I MINISTARSTVO!

Foto: printskrin/društvene mreže

- Mirno je spavala, zdravstveno je sve u redu. Dali su joj preventivno sirup, jer je ipak satima bila napolju, a bilo je hladnije i vetrovito. Danas nije išla u vrtić, ostala je kod kuće.

Podsetimo, petogodišnja devojčica devojčica iz Kladova pronađena je nakon što je oko 10 sati nestala iz dvorišta predškolske ustanove.

Devojčicu je našao jedan čovek na pet kilometara od vrtića iz koga je nestala oko 10 sati.

Za devojčicom je tragalo celo Kladova skoro osam sati. U potrazi su sve vreme bila angažovana i dva drona.

Inače, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor u vrtić u Kladovo iz kog je juče nestala petogodišnja N.A., kažu u ovom ministarstvu.

- Ministarstvo je s velikom pažnjom pratilo slučaj nestanka devojčice iz vrtića Neven. Najvažnije je da je devojčica pronađena i da je dobro. U cilju utvrđivanja zakonitosti postupanja i odgovornosti zaposlenih i ustanove, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor - kažu za Telegraf u Ministarstvu prosvete.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading