MIHAILU I MINI TREBA NAŠA POMOĆ! Pošaljite 85 na 2407 da brat i sestra ozdrave!

Autor:

Vesti

14.09.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina boluje od neuropatije i hipotonije a Mihailo ima cerebralnu paralizu!

MIHAILU I MINI TREBA NAŠA POMOĆ! Pošaljite 85 na 2407 da brat i sestra ozdrave!

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Mina i Mihailo Jovanović

Mihailu Jovanoviću (2016) je sa šest meseci starosti ustanovljena dijagnoza kongenitalne (urođene) katarakte. Sa devet meseci je neuspešno operisan, dok je druga operacija uspešno završena. Mihailo je do pre godinu i po dana nosio kontaktna sočiva, a sada nosi samo naočare. Detaljnom dijagnostikom je ustanovljeno da Mihailo ima hipotoniju, a sa tri godine starosti dijagnostikovana mu je diskinetička cerebralna paraliza. U kućnim uslovima ima tri puta nedeljno vežbe sa višim fizioterapeutom.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Mihailo i Mina Jovanović

Mini Jovanović (2019) je sedmog dana po rođenju urađen oftamolški pregled gde je ustovljeno da i ona, kao i njen stariji brat Mihailo ima kongenitalnu kataraktu a dvadeset dana kasnije uspešno je operisana. Na pregledima kod fizijatra i neurologa ustavljeno je da Mina boluje od neuropatije i hipotonije. Otežano hoda, sa dosta nevoljnih pokreta.

Mini i Mihailu sredstva su potrebna za pomogala, naočare bez kojih ne mogu da funkcionušu, ortopedske cipele, za subspecijalističke preglede, pelene  kao i suplemente i medicinski potrošni materijal.

Otac Stefan je samohrani roditelj i potrebna mu je finansijska pomoć kako bi deci obezbedio bezbrižnije detinjstvo. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu bratu i sestri Mihailu i Mini, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 85 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj  internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Mihailo i Mina Jovanović

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Mini i Mihailu!

Dinarski račun: 160-487173-56

Devizni račun: 00-540-0002383.6

IBAN: RS35160005400002383678

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: Fondacija Humanost bez granica

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading