AJMO, SRBIJO! Pomozimo Zorici: Telefon u ruke i pošaljite 84 na 2407

Autor:

Vesti

01.09.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoka je najstarija devojčica sa SMA tip 1 u Srbiji, koja je još uvek živa zahvaljujući respiratoru i svim drugim aparatima!

AJMO, SRBIJO! Pomozimo Zorici: Telefon u ruke i pošaljite 84 na 2407

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Zorica Dragojlović (2015) rođena je kao zdrava beba sa ocenom 10. Već u prvih par meseci bolest se ispoljila, pa nikada nije sela ili samostalno napravila bilo koji pokret. Bolest joj je oduzela mogućnost samostalnog disanja, gutanja i mogućnost govora. Zoka je najstarija devojčica sa SMA tip 1 u Srbiji, koja je još uvek živa zahvaljujući respiratoru i svim drugim aparatima koji su joj od životnog značaja, kao i fizikalnoj terapiji, koju već sedam godina sprovodi u kućnim uslovima.

Zoka je mentalno očuvana i sve razume, ali je vezana za krevet i u potpunosti zavisi od majke.

Sredstva su potrebna za Zokin lakši život, za medicinska pomagala, za kupovinu aparata ako se neki pokvari, a ne može da se popravi, medicinski materijal, servisiranje aparata, banjsko lečenje, rehabilitacije, ortopedska pomagala, fizikalnu terapiju... 

Majka Ljiljana je samohrani roditelj i žive od tuđe nege i Pomoći, što nije dovoljno ni za njen potrošni medicinski material, pa ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Zorici, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 84 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj, internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Zorici!

Dinarski račun: 160-487162-89

Devizni račun: 00-540-0002375.5

IBAN: RS35160005400002375530

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading