Žena će da mi ubije dete, POMAGAJTE! Baca ga pod auto, pesniči...! Jeziva Ispovest doktora Bojana Lazića o zlostavljanju koje trpi njegov sinčić (3)! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Autor:

Vesti

28.08.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Bojan Lazić apelovao je u jutarnjem programu TV Pink na državne institucije da mu spasu trogodišneg sina, koga, kako tvrdi, godinama zlostavlja majka, ali i njeni roditelji.

Žena će da mi ubije dete, POMAGAJTE! Baca ga pod auto, pesniči...! Jeziva Ispovest doktora Bojana Lazića o zlostavljanju koje trpi njegov sinčić (3)! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Foto: Printskrin/Pink.rs

Bojan Lazić je rekao da je njegova supruga posle rođenja dečaka obolelela od postporođajne depresije koja je prerasla u šizofreniju i da toliko maltretira njihovo zajedničko dete da mu ugrožava život.

Htela je da ubije i mene i dete. Ujutru sam se plašio, ustajao da nađem dete, da ga ona ne nađe i ne ubije. Imala je manične napade, bilo je haos. Inače, njen otac je ubio čoveka, i za to je dobio dobrog advokata, koji ga je odbranio, međutim, kasnije ga je stigla savest, nakon čega je počeo da maltretira svoju porodicu - priča Lazić koji ne živi sa suprugom.

Republika

Foto: Printskrin/Pink.rs

Zlostavljani dečak

 

On naglašava da njegov sinčić živi u zatočeništvu sa njegovom bivšom suprugom i njenom porodicom.

On dobija batine, ne daju mu napolje... Meni dete glasno i jasno objašnjava da ga majka tuče. Radili smo pet rendgena zbog povreda glave. Žali mi se da ga pesniče, jednog ga je čak gurnula pod moj automobil. Umalo rođeno dete nisam ubio. Kad sam je pitao šta radi, rekla mi je da imam par nedelja da joj kupim stan, okrenula se i otišla. Jednostavno, njega krivi za sve.

Kako Lazić kaže, posetio je sve institucije, ali, niko još uvek ne reaguje.

Republika

Foto: Printskrin/Pink.rs

Zlostavljani dečak sa modricama oko očiju

 

- Niko neće da uzme njen karton sa psihijatrije... Ja sam tražio veštačenje u "Lazi Lazarević", ali otud me je zvala doktora i tražila da se izveštači u moju korist čak 4.000 evra. Rekao sam joj da nema potrebe za tim, da moja bivša supruga ima dijagnozu. Obraćao sam i Centru za socijalni rad, ali niko ništa ne radi, čak mi sada dozvoljavaju da viđam sina samo u njihovom prisustvu - dodao je on.

Lazić je naveo da njegovo dete, koje se sada nalazi u prodičnoj kući njegove žene, trpi ozbiljno zlostavljanje i te tvrdnje potkrepio potresnim slikama na kojima se vidi  dete u modricama, sa razbijenom i zašivenom glavom...

Republika

Foto: Printskrin/Pink.rs

Zlostavljani dečak sa razbijenom glavom

 

- Zadnja dva puta kada sam ga video nije govorio, povukao se u sebe, i imao je modrice po glavi. Opet mi je rekao da ga udaraju, detaljno opisuje. Mlađa deca ga isto biju, to su deca njene braće... Uvek me pita kada će da se vrati kod mene... Njen otac maltretira i danas danas celu porodicu, napadao je i mene i taj model ponašanja preuzeli su svi iz te porodice - dodao je Lazić i rekaoo da je pretnje smrću dobijao nekoliko puta od članova porodice njegove bivše žene.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

28.08.2022 19:41

Dete pod hitno dodeliti ocu. Šta socijalno i stručnjaci smišljaju? Zašto ne spasavaju dečaka. Mislim da mu je ugrožen život. Državo reaguj.