DA LI ĆE BITI RESTRIKCIJA STRUJE?! Odgovor na pitanje koje sve zanima: Oglasio se EPS!

Autor:

Vesti

26.08.2022

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektro privreda Srbije (EPS) je ponovo demantovala navode o planovima za restrikcije električne energije.

DA LI ĆE BITI RESTRIKCIJA STRUJE?! Odgovor na pitanje koje sve zanima: Oglasio se EPS!

Foto: Shutterstock

U dopisu dostavljenom medijima EPS tvrdi da restrikcije nisu predviđene u planovima poslovanja niti se prave planovi isključenja.

- Iako su i Ministarstvo rudarstva i energetike i EPS više puta demantovali takve informacije, u delu javnosti se opet plasiraju netačne vesti i time uznemiravaju građani - navodi EPS.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke rekao su najveće evropske države najavile restrikcije zbog rasta cena struje i najavio da će se državni vrh na dnevnom novou boriti da se taj scenario u Srbiji izbegne.

Mi plaćamo danas kao građani struju 41 evro po megavat satu, a košta nas kad uvozimo 630 evra, to nije normalno i nemoguće je izdržati. Zato je važno da imamo vladu ozbiljnih, odgovornih i posvećenih ljudi koji hoće da se bore za svoju zemlju. I u ovim tesksim okolnostima kada morate da trpite neistine i direktne napade na naše stanovništvom na KiM, da biste sačuvali mir i stabilnost i obezbedite, ali i sigurnu zimu i jesen, pošto mnogima ni leto nije sigurno - rekao je između ostalog i Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading