Millennium Team pomaže renoviranje Građevinskog fakulteta

Autor:

Vesti

11.08.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Millennium Team i Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu kojim će se obezbediti deo novca za renoviranje učionica na Građevinskom fakultetu.

Millennium Team pomaže renoviranje Građevinskog fakulteta

Foto: Promo foto

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije Stojan Vujko i dekan Građevinskog fakulteta Vladan Kuzmanović, a nove učionice značajno će doprineti kvalitetu nastave i razvoju naučnoistraživačkog rada, time i profesionalnom usavršavanju studenata, budućih stručnjaka u oblasti građevinarstva.

Vujko je istakao da je ulaganje u obrazovanje jedan je od prioriteta njegove kompanije.

- Želimo da podržimo institucije koje edukuju naše najbolje inženjere, a Građevinski fakultet je jezgro stručnog kadra za delatnost kojom se mi uspešno bavimo već 19 godina. U Millennium Team Grupi od 1500 zaposlenih, 365 je inženjera - rekao je Vujko i dodao da Millennium Team danas ima 75 aktivih gradilišta širom Srbije.

Republika

Foto: Promo foto

Vladan Kuzmanović i Stojan Vujko

Dekan Kuzmanović izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, navodeći da će im pomoć društveno-odgovornih kompanija mnogo značiti, a poboljšanje uslova studiranja će dovesti do toga da na kraju budu i kvalitetnije studije.

- Fakultet će se truditi da ostane pouzdan oslonac građevinskim kompanijama kako u projektovanju, tako i u izvođenju - rekao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading