VEŽBE NA PLAŽI MU PROMENILE ŽIVOT: Mitrovački ROKI poput prave zvezde

Autor:

Vesti

30.07.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasima Rokija Biberovića proslavio je snimak njegovih vežbi na plaži, a kako kaže, tu dolazi ne samo zbog kupanja, već i treninga u obližnjoj teretani.

VEŽBE NA PLAŽI MU PROMENILE ŽIVOT: Mitrovački ROKI poput prave zvezde

Foto: Printscreen/Twitter/Somi1651

Radimu Rokiju Biberoviću život se promenio u momentu kada je video na kome on radi vežbe na plaži postao viralan.

Za kratko vreme ovaj video je osvojio brojne simpatije, kao i Roki koji je na njemu, a najinteresantnije od svega je što je do njega došlo potpuno neplanirano, kada je i ne opazivši ovekovečen video kamerom.

Biberovića, čuvenog Mitrovačkog Rokija, ovaj snimak vinuo je u zvezde, a jedino što je radio bilo je ono što predstavlja deo njegove dnevne rutine, a to je vežbanje na obali, dobro upućeni kažu i veština zavođenja sa damama koje se u tom momentu zateknu u vodi ili na plaži.  

Biberovića su pronašli i upitavši ga kako na njega utiče ova nagla popularnost, dobili odgovor jedinstven poput ove mitrovačke zvezde.

- Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan –  to sam ja, Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice - naveo je Mitrovački Roki, prenosi Mitrovica.info.

Snimak vežbi koje Biberović izvodi svakoga dana možete videti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading