VIDEO POSTAVIO BRAT, JER NIJE IMALA DA MU DA PARE! Snimak brutalnog prebijanja deteta u Obrenovcu je star dve godine, Marinin brat ga objavio iz osvete?!

Autor:

Vesti

26.07.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SNIMAK na kojem majka iz Obrenovca tuče trogodišnjeg sina peckalicom za muve je, kako se nezvanično saznaje, star oko dve godine.

VIDEO POSTAVIO BRAT, JER NIJE IMALA DA MU DA PARE! Snimak brutalnog prebijanja deteta u Obrenovcu je star dve godine, Marinin brat ga objavio iz osvete?!

Foto: Printskrin: Twitter/Silvana71376830

- Snimak je star dve godine i postupak je u toku - potvrdili su u MUP-u.

U Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da su obavešteni o snimku.

- Tužilaštvo je naložilo policiji i Centru za socijalni rad da preduzmu odgovarajuće mere iz svojih nadležnosti radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica, kako bi Tužilaštvo donelo odluku povodom snimka koji se pojavio. Provere od strane navedenih organa su u toku - kažu u Tužilaštvu.

 

 

Kako se nezvanično saznaje, snimak se ponovo pojavio u javnosti nakon što ga je sinoć objavio brat osumnjičene majke. On je navodno došao kod sestre da traži novac, a kako ona nije imala da mu da, on je iz osvete objavio snimak na kojem ona tuče dete.

Brat je od tada nestao. Inače, do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

Na jezivom snimku vidi se da majka udara dete peckalicom za muve, dok mališan leži na dušeku i plače.

- Dosta, rekla sam dosta - u besu govori detetu koje se zacenilo od plača, a potom se kratko obraća osobi koja snima i izlazi iz sobe poručujući detetu: "Nemoj da si se makao", piše Telegraf.rs.

Podsetimo, reč je o Marini Petrović, bivšoj učesnici emisije DNK. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading