ZA DARIJU! Potrebna joj je naša pomoć da skupi skoro 10 miliona dinara za operacije!

Autor:

Vesti

14.07.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Tašković rođena je sa retkom dijagnozom Septo-optička displazija, zbog koje ima teško oštećenje očnog živca na oba oka.

ZA DARIJU! Potrebna joj je naša pomoć da skupi skoro 10 miliona dinara za operacije!

Foto: Budi human

Jedina nada da Darija bolje vidi je lečenje u inostranstvu, na klinici u Rusiji - Sveruski centar za očnu i plastičnu hirurgiju,za koje joj je potrebno 9.700.340 dinara.

Operacije očnog živca još uvek nisu moguće u Srbiji, a Darija je imala već dve operacije u klinici u Rusiji i preporučenmo joj je da još nekoliko puta poseti kliniku kako bi napredak bio moguć.

Samim tim što Darija ima oštećenje vida, ima i usporen razvoj, s tim da su joj svakodnevno potrebni stimulativni logopedski i defektološki tretmani, koji iziskuju velike troškove.

Uprkos problemima kroz koje prolazi, Darija je vesela i razigrana devojčica koja voli druženje, muziku i igru.

Sredstva su potrebna za operacije, logopedske i defektološke tretmane, laboratorijske analize, lekove,suplemente, prevodilačke usluge, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Na zvaničnom sajtu fondacije "Budi human", mogu se videti svi načine na koje je moguće donirati sredstva neophodna ovoj devojčici da ode na operacije koje će joj omogućiti normalniji i lakši život.

 

Jednostavnom SMS porukom u kojoj je upisan broj 1308 i koja se šalje na 3030, može se donirati jednokratna pomoć u iznosu od 200 dinara.

Takođe, vrše se i uplate na dinarski i vezni račun.

Uplata na dinarski račun:

160-6000001421580-11

Uplata na devizni račun:

160-6000001422088-39

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading