EKIPA EMISIJE "PITAM ZA DRUGA" ORGANIZOVALA HUMANITARNU SVIRKU U CENTRU BEOGRADA

Autor:

Vesti

13.07.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu uživo na Red tv a u saradnji sa mladim pevačem Zoletom za dva sata prikupljeno je petnaest hiljada dinara za Viktorov život.

EKIPA EMISIJE "PITAM ZA DRUGA" ORGANIZOVALA HUMANITARNU SVIRKU U CENTRU BEOGRADA

Foto: Budi human

mali viktor

Voditelj i bivši zadrugar Stefan Milošević Panda ovoga jutra uključio se uživo iz Knez Mihajlove ulice gde je ekipa emisije Pitam za druga organizovala svirku za Viktorov život. Prvi prilog za Viktora dali su upravo voditelji. 

Foto: Red tv

Uplatnica

Za Viktorov život svirao je mladi i talentovani pevač Zoran Petrović Zole, koji se kako smo saznali odmah odazvao akciji. Zole je javnosti poznat kao učesnik jednog pevačkog takmičenja, gde je pored muzičkog talenta pokazao i izuzetno vaspitanje što je danas i potvrdio.

Foto: Red tv

Humanitarna svirka

https://www.instagram.com/reel/Cf9FrXXDmYc/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

Gradjani koji su se našli u centru Beograda pokazali su oduševljenje kako pesmom tako i samom akcijom. A odmah po završetku emisije novčani prilog uplaćen je na račun. Sve ovo gledaoci su imali prilike da uživo prate. Nadamo se da će biti više ovakvih akcija. 

Foto: Red tv

Humanitarna svirka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading