MISTER D dostava sada i u okviru CARGO APLIKACIJE!

Autor:

Vesti

04.07.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko App ili Play stora u okviru CarGo super aplikacije možete doći do Mister D servisa.

MISTER D dostava sada i u okviru CARGO APLIKACIJE!

Foto: CarGo

Mister D, aplikacija za dostavu hrane, od sada je dostupna i na CarGo aplikaciji. Kako bi korisnici imali još jednostavnije korisničko iskustvo, napravljena je svojevrsna „prečica“ do App ili Play stora u okviru CarGo super aplikacije.

Ovakav vid unakrsne ponude zasnovan je na strateškom partnerstvu o saradnji između dve platforme.

- Umesto dosadašnjeg Butlera, korisnicima smo omogućili nastavak korišćenja usluge preko platforme Mister D. Servis za dostavu, koji se na našem tržištu pojavio pre šest meseci, zadobio je simpatije i poverenje velikog broja korisnika, koji će na našoj aplikaciji, od sada, moći da u samo par klikova, iz udobnosti svoga doma uživaju i naručuju svoju omiljenu hranu po pristupačnim cenama - poručuju iz CarGo.

Mister D, dostupan je u čak osam gradova, a u ponudi se nalazi preko 1.200 restorana različitih svetskih kuhinja. Takođe, od skoro je uveo i jedinstveni loyalty program u Srbiji, koji svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva uz koji svaka narudžbina donosi neverovatne benefite.

Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora, a od sada, možete je pronaći i na Car:Go aplikaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading