Lekari u čudu, imaju samo JEDNO OBJAŠNJENJE! Tanja je svoju savršeno zdravu ćerku (16) jedno jutro zatekla mrtvu u krevetu!

Autor:

Svet

04.07.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejmi Ford-Juri (16) je poslednji put videla njena majka uveče 22. novembra 2021. godine, kada je izgledala savršeno dobro.

Lekari u čudu, imaju samo JEDNO OBJAŠNJENJE! Tanja je svoju savršeno zdravu ćerku (16) jedno jutro zatekla mrtvu u krevetu!

Foto: Printskrin/Youtube/Lets do it

Naizgled potpuno zdrava tinejdžerka iz Velike Britanije je iznenada umrla u snu u svojoj porodičnoj kući u Dagenhamu nakon što joj je srce “jednostavno stalo”, navodi se u istrazi, prenosi portal My London.

Ejmi Ford-Juri (16) je poslednji put videla njena majka uveče 22. novembra 2021. godine, kada je izgledala savršeno dobro, ali je sledećeg jutra pronađena bez znakova života u svojoj spavaćoj sobi.

Uprkos dugoj obdukciji koja je uključivala niz testova, uzrok smrti nije utvrđen, a upisano je samo “iznenadna smrt odrasle osobe”. Ona je mogla biti uzrokovana nepravilnim otkucajima srca. Na sudu je 17. juna rečeno da se ova vrsta aritmije javlja „jednostavno iz vedra neba“, bez ikakvih znakova ili simptoma.

Pre smrti, Ejmi nije imala nikakav ozbiljan medicinski zahvat, osim što joj je dijagnostikovana astma 2019. i gorušica 2013. kada je bila dete. Veče pre nego što je preminula, nije dala svojoj majci Tanji „nikakav razlog“ da veruje da joj nije bilo dobro.

Tek sledećeg jutra, bilo je tipično užurbano u domaćinstvu gde su se svi spremali da izađu, Tanja je otkrila da njena ćerka ne daje znake života u krevetu. Čini mi se da je Tanja učinila sve što je mogla, Hitna pomoć je brzo pozvana i hitno je stigla, ali nažalost nije bilo mnogo toga što su mogli da urade, i uprkos svim njihovim naporima, Ejmi nije mogla da bude reanimirana i proglašena je preminulom – rekao je vršilac dužnosti starijeg mrtvozornika dr Grejem Irvajn, prenosi Objektiv.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading